- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Trucul dezvăluit de Lidia Fecioru care poate încetini îmbătrânirea cu 25%. „În fiecare zi să bem câte o cană”

18 Mar, 21:03 • Cornel Ghimeșan
Curcuma e printre cele mai folosite condimente din lume. Ceea ce nu știu mulți este că, pe lângă rolul pe care îl are în prepararea mâncărurilor diverse, poate contribui la procesul de încetinire a îmbătrânirii.
Trucul dezvăluit de Lidia Fecioru care poate încetini îmbătrânirea cu 25%. În fiecare zi să bem câte o cană

Lidia Fecioru, cunoscut bioenergoterapeută, a explicat cum acționează curcuma asupra organismului. Condimentul e un bun antioxidant și ajută la refacerea colagenului. De asemenea, procesul de îmbătrânire este încetinit cu un procent de 25%.

„Curcuma este o adevărată minunăţie. Este un foarte bun antioxidant şi ajută la refacerea colagenului. Acest condiment ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire cu 25%. Deci, la patru litri de apă, adăugăm 200 g praf de curcuma. Se pune la fiert şi se lasă până când apa scade la jumătate.

Se dă cu această apă pe tot ce înseamnă pete de vitiligo, pe erupţii cutanate, urticarie. Totodată, curcuma ne ajută şi în criza de astm bronşic. Avem nevoie de o lingură de curcuma, la un pahar cu apă. Cei care au dischinezie biliară sau cei care au colesterolul mărit au contraindicaţii în ceea ce priveşte consumul de curcuma.”, a spus Lidia Fecioru.

Citește și Rețetă de post. Leguma asemănătoare la gust cu carnea. Este perfectă și pentru cei care vor să slăbească

Lidia Fecioru, un alt truc care te întinerește

Lidia Fecioru a mai dezvăluit un truc extrem de eficient care, de asemenea, întinește procesul de îmbătrânire, ajută inima și te scapă de cârcei. Ceaiul din coji de ceapă și usturoi poate face minuni.

„Ştiţi că eu tot timpul spun să nu aruncați cojile de ceapă și nici pe cele de usturoi. Ce facem cu ele? Facem ceai. În fiecare zi să bem câte o cană de ceai. Cum facem un ceai simplu, aşa ne facem și din coaja de ceapă. O păstrăm acolo uscată, o punem într-un borcănel, sfărâmată bine, ca să o adăugăm în ceai și o dăm prin strecurătoare. Bem un ceai pe zi.

Este o minunăție acest ceai de coji de ceapă. Este un antioxidant, îmbunătățește funcția vaselor capilare, oprește funcția de îmbătrânire, luptă foarte bine cu celulele canceroase, adică îl putem bea inclusiv preventiv, pentru a nu avea această boală. Explicaţia este aceea că aceste foi de ceapă conțin o substanță foarte bună, care ajută și pentru cei care au dezlipire de retină, de asemenea întăreşte mușchiul inimii, ajută şi pentru cei care au cârcei noaptea.

Așa că nu aruncați cojile de ceapă, după ce ați gătit. Puneţi-le într-un săculeț pe cele uscate, roșii, și când aveţi timp le fărâmați și le lăsaţi acolo. Când e cazul, faceţi un ceai”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.

Citește și Planta care înlocuiește sarea. Beneficii uimitoare pentru sănătate și un gust unic în preparate

Urmărește Daily Business pe Google News
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult