Maestrul bucatar, angajat de casa princiara din Monaco sa pregateasca meniuri alese pentru petrecerile populare, va pregati sase feluri de mancare locale si sase sud-africane, tara de origine a miresei.
Maestrul bucatar a recunoscut ca intregul meniu este un melanj de produse culinare din tarile celor doi miri.
„Vom face un dineu sud-african si unul mediteraneean, specific pentru Monaco. Pentru fiecare avem cate sase antreuri, sase sud-africane, sase provencale, doua platouri calde pentru fiecare familie, unul cu peste, altul cu carne, si cinci deserturi”, a afirmat Alain Ducasse, citat de realitatea.net.
Se vor servi si foarte multe fructe. Bucatarul sef, care lucreaza pentru unul dintre hotelurile de lux din Monte Carlo, a marturisit ca printul Albert mananca frecvent in restaurantul sau si ca nu este pretentios.
Cinci mii de locuitori din micul pricipat se vor infrupta din minunatiile pregatite de maestrul bucatar, la petrecerea din Piata Palatului.