- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Alege stilul potrivit pentru o petrecere de vară!

20 Jun, 16:18 • Bumbeneci Diana
Alege stilul potrivit pentru o petrecere de vară!

Vara este anotimpul în care creativitatea se manifestă pe orice palier, astfel că şi cel vestimantar se bucură de multă culoare şi originalitate. În plin sezon estival, ţinutele tale pot fi cel mai bine scoase în evidenţă, alegând să porţi rochii, aceste elemente vestimentare care au rolul de a-ţi pune în valoare frumuseţea şi feminitatea. Noile tendinţe oferă o varietate amplă de culori şi croieli, tu putând alege modelul care te va avantaja cel mai mult şi care se va potrivi cadrelor şi evenimentelor la care participi.

Rochia-Elementul cheie dintr-un outfit de petrecere estivală

Realizate din fibre vaporoase şi plăcute, personalizate prin croială şi culoare, modelele de rochii simple de damă pot reprezenta cea mai bună alternativă vestimentară, atunci când vrei să conferi feminitate şi stil ţinutei tale estivale. Lungi, scurte, simple sau elaborate, accesorizate cu volane şi cordoane, rochiile pot constitui întotdeauna elementul cheie al unui outfit casual, potrivit unei petreceri de vară.

Cum îţi alegi rochia pentru o petrecere de vară?

Vara este perioada petrecerilor şi a evenimentelor organizate în aer liber, este sezonul nunţilor şi al cununiilor, temperaturile înalte şi frumuseţea naturii reprezentând cele mai plăcute cadre în care se pot desfăşura astfel de momente. Conceperea unei ţinute potrivite petrecerilor estivale, se poate constitui într-o provocare, însă gama amplă de modele de rochii pusă la dispoziţie de magazinul Cropp, te va ajuta întotdeauna să faci alegerea cea mai inspirată. Pentru o petrecere între prieteni, organizată într-un cadru natural, a purta unul dintre modelele de rochii cu imprimeu de damă va reprezenta o alternativă foarte bună. Acest tip de rochie îţi va permite o accesorizare foarte îndrăzneaţă, alegând să porţi încălţăminte şi genţi în cele mai surprinzătoare culori.

Petreceri de zi în mijlocul naturii

Evenimentele care pot fi serbate în timpul zilei sunt foarte variate. Fie că este ziua celui mic, are loc o revedere între colegii sau se întâlnesc rudele plecare, oricare dintre aceste ocazii poate fi prilej de organizare a unei petreceri pe timp de zi. Pentru un astfel de context,  modelele de rochii scurte de damă sunt cea mai bună alternativă prin care poţi da personalitate şi stil look-ului tău. Simple sau sofisticate, rochiile scurte vor aduce o notă tinerească şi energică imaginii tale, te vor ajuta să te simţi relaxată şi foarte feminină. Se vor potrivi cadrelor naturale, însă pot fi purtate şi în interior. Vor permite accesorizarea şi îţi vor scoate în evidenţă silueta.

Cum îţi accesorizezi ţinutele care includ rochii

Rochia a fost întotdeauna simbol al feminităţii şi frumuseţii. De la modelele lungi şi elaborate, până la cele simple, scurte sau midi, de la cromatica  neutră, până la explozia de culori, toate au rolul de a aduce un plus de feminitate outfit-ului tău şi de a te ajuta să scoţi în evidenţă acele părţi ale siluetei care te avantajează. Rochia este elementul vestimentar care îţi oferă posibilitatea de a-ţi exprima stilul creativ prin accesorizare, prin micile detalii pe care vei alege să le adaugi look-ului tău. Accesând https://www.cropp.com/ro/ro/femei/imbracaminte/rochii, vei descoperi modelul de rochie care îţi va permite să o personalizezi adăugându-i bijuterii,  sandalele favorite, poşeta preferată sau pălăria care îţi place cel mai mult. Adăugând accesoriile potrivite, rochia ta va primi acea notă unică şi personală, care te va ajuta să străluceşti şi să te simţi frumoasă.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult