- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Cyber Folks îți oferă servicii premium de găzduire web și conexe, la prețuri corecte

26 Aug, 16:04 • Bugiu ⁠Ana Maria
Orice site, fie de prezentare a serviciilor, fie magazin online sau blog, are nevoie de un domeniu, găzduire și de servicii conexe pentru funcționarea optimă.
Cyber Folks îți oferă servicii premium de găzduire web și conexe, la prețuri corecte

Fără aceste servicii musai perfect funcționale, un website poate fi penalizat de motoarele de căutare, iar riscul de a nu ajunge la potențialii tăi clienții este foarte mare. Dar există un partener de încredere căruia i te poți adresa și care se numește Cyber Folks.

Cyber Folks, un partener de nădejde în viitorul afacerii tale

Cotată drept firma cu cea mai mare cifră de afaceri, Cyber Folks, ia avânt pe piața din România, datorită serviciilor premium de găzduire site și prezenţă online, oferite clienților săi, în pachete accesibile şi adaptate oricărei afaceri.

Portofoliul, dovadă a excelenței în hosting. Peste 40.000 clienți mulțumiți

Cu un portofoliu de renume, Cyber Folks se mândrește cu găzduirea site-urilor complexe ale multor agenții de presă, publicații online etc.

De asemenea, din portofoliul lor fac parte și o mulțime de pagini de prezentare, magazine online cărora le trec ‘’pragul’’ zeci de mii de vizitatori zilnici.

Există un pachet personalizat de servicii pentru orice tip de business, așa că, dacă ai nevoie de un site performant, sigur, și care să ofere experiență plăcută utilizatorilor tăi, Cyber Folks este soluția la nevoia ta.

Un număr impresionat de peste 40.000 clienți mulțumiți de serviciile firmei, peste 450 de reselleri și peste 50.000 de domenii web administrate. Dar nu se opresc aici. Continuă să își extindă serviciile și să atragă cât mai mulți clienți, pe care îi pot deservi de fiecare dată când au nevoie.

Servicii impecabile oferite de CyberFolks: B2C, B2B

Iată pe scurt serviciile pe care le oferă clienților săi, persoane fizice sau juridice, și pentru care sunt recunoscuți.

  • Domenii: verificare domeniu, disponibilitate și celelalte servicii conexe.
  • Certificate SSL prin care site-ul tău devine sigur, crescând astfel încrederea utilizatorilor, și oferind poziții superioare în motorul de căutare.
  • Găzduire Web: viteză mai bună a site-ului, suport eficient și prietenos, ceea ce îi diferențiază de multe alte firme de găzduire web.
  • Găzduire WordPress. Vrei ca pagina ta să fie mai sus în Google și să atragi mai mulți clienți? Alege Cyber Folks.
  • Găzduire WooCommerce. Poți avea propriul tău magazin online, la prețuri decente, fără a fi nevoie să ții cont de condițiile impuse de alte platforme. Tu deții controlul magazinului tău online.
  • Găzduire PrestaShop pentru un magazin rapid și performant.
  • Găzduire Magento.
  • Găzduire OpenCart. Vrei să-ți lansezi primul magazin în Open Cart? Nu mai aștepta.
  • Găzduire Reseller: suport tehnic excelent și infrastructură eficientă cu cPanel/WHM pentru antreprenori.
  • VPS: primești server propriu și infrastructură premium
  • Servere dedicate. Alege un server dedicat și du-ți site-ul spre alte culmi, spre putere maximă și control deplin.

Acestea sunt principalele servicii pe care Cyber Folks le oferă, dar cel mai important credem că este suportul oferit clienților săi. Dincolo de profesionalism, atitudinea prietenească este un alt motiv pentru care firma atrage din ce în ce mai mulți clienți.

Te poți convinge singur, accesând www.cyberfolks.ro, secțiunea Despre noi, unde vei descoperi o mulțime de testimoniale de 5 stele.

Așadar, dacă îți dorești un site performant care să te ducă spre poziții superioare în Google, vizibilitate și mai mulți clienți, alege Cyber Folks. Investește inteligent pentru viitorul pe care ți-l dorești.

Tags: