- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Pentru afacerea ta cafea de specialitate găsești la edream.ro, dar și espressoare pentru prepararea ei

10 Jul, 11:17 • Bumbeneci Diana
Pentru afacerea ta cafea de specialitate găsești la edream.ro, dar și espressoare pentru prepararea ei

Cafeaua este una dintre cele mai populare produse care poate fi servită în orice moment al zilei. Poate fi luată la pachet sau servită acasă, la serviciu, oriunde se găsește o cafenea. Gustul ei însă depinde de modul în care este preparată, dar mai ales de proveniența cafelei. Cu cât aceasta provine din surse de încredere, cu atât cafeaua va fi mai delicioasă.

Pentru cei care doresc să-și ridice afacerea la alt nivel, dar și pentru consumatorii obișnuiți, magazinul online Edream le pune la dispoziție oferte avantajoase. Despre acestea aflăm detalii în rândurile ce urmează.

O cafea de specialitate găsești aici

La fel ca și alte produse de larg consum și boabele de cafea sunt diferite, deoarece provin din culturi diverse. Ele sunt culese și prăjite la anumite intensități, pentru a obține arome diverse, potrivite pentru mai multe gusturi. Aceste tipuri de cafele se găsesc doar în magazine speciale, implicit la edream.ro. Cafea de specialitate gasesti aici, alături de produse specifice cu care să poți prepara cafeaua mult dorită.

Printre alte criterii prin care iubitorii de cafea pot alege un sortiment deosebit, se numără și gradul de prăjire. Dar desigur, contează și prospețimea acestuia pentru că o cafea proaspat prajita va face întotdeauna diferența. Iar pentru aceasta este nevoie de achiziția ei de la magazine de specialitate, așa cum este și Edream. La acest magazin online se găsește nu doar cafea de specialitate și aparate profesioniste pentru prepararea cafelei. Pachete barista fie pentru cafenele fie pentru locul de muncă, cafeaua preferată este la distanță de un singur click.

Espressoare performante pentru pregătirea cafelei

Odată ce o cafea este clasificată drept cafea de specialitate, nimeni nu o va confunda cu alte sortimente existente pe piață. Și asta deoarece majoritatea cafelelor nu au acea etichetă care face diferența. Cafea cu adevărat de specialitate primește această denumire de la un grup de experți. În plus, indiferent de locul de unde vine, gustul ei va fi mereu același.

Pentru ca o cafea să își păstreze gustul care o face unică și felul în care aceasta este preparată contează. De aceea, pe site-ul Edream sunt puse la dispoziția clienților mai multe tipuri de espressoare cu tehnologii speciale. Fie pentru uzul profesional, fie pentru cel personal sau de la biroul aceste espressoare adaugă un plus de calitate la prepararea cafelei.

Alături de accesoriile potrivite, oricine se poate bucura de o experiență de barista profesionist, alături de cei dragi.

Pachete barista, pentru o afacere prosperă

Deținătorii de cafenele, dar nu numai ei, pot achiziționa acum de pe site-ul Edream aparate profesioniste pentru prepararea cafelei. Pe lângă acestea se va ține cont și de pachetele de cafea, ceai, ciocolată caldă, dar și de accesoriile necesare. De exemplu, se pot achiziționa pachete tip barista care conțin un espressor, latieră, sită, suport cauciuc și inel dozare. Foarte practice aceste pachete și la un preț avantajos, iată ce oferă echipa de la Edream profesioniștilor care pregătesc cafeaua.

Plata se poate face și în rate, în felul acesta este mult mai ușor pentru achiziția de produse necesare unui start-up pentru o afacere reușită. La fel de bine, aceste pachete pot fi folosite pentru experiența home barista. Adică pentru cei care își doresc să aibă parte de cafea excelentă acasă, cu minim de cunoștințe. Au parte de acest lucru și datorită faptului că aparatura de acest tip este realizat de așa natură încât să ajute la prepararea cafelei simplu, rapid, cu minim de efort.

Pentru vizualizarea tuturor produselor, dar și pentru comenzi reușite accesați site-ul oficial Edream.

Sursa foto: edream.ro

Contact: [email protected]

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult