- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Strategii pentru aparatele de sloturi

20 Jun, 13:18 • Bumbeneci Diana
Strategii pentru aparatele de sloturi

Nu există o strategie specifică pentru sloturi, dar iată câteva manevre strategice pe care un jucător le poate aplica atunci când joacă sloturi online.

Căutați jocuri cu un rating rtp ridicat

Opțiunea de returnare către jucător (RTP) este unul dintre cele mai importante lucruri în acest joc. Vă recomandăm să găsiți jocuri de sloturi online cu cel mai mare rating RTP posibil. Deși un procent de 95% este un indicator bun, un RTP de 98% este și va fi întotdeauna o alegere mai bună.Ca o reamintire, RTP-ul este procentul pe care aparatul de sloturi îl va returna jucătorului în timp, dar depinde și de suma pe care acesta o depune în joc. De exemplu, dacă un jucător depune 1000 de dolari și RTP-ul aparatului de sloturi este de 98%, jucătorul va câștiga 980 de dolari. Cealaltă sumă, cei 20 de dolari rămași, vor merge la cazino. RTP reprezintă avantajul casei pentru jocurile ca la aparatele. Jucătorii pot găsi RTP-ul unui joc făcând clic pe informațiile jocului sau verificând online.

Jocuri cu cel mai mare procent RTP

Aceste jocuri de păcănele oferă cel mai mare procent RTP de pe piață. Ele sunt cele mai recomandate jocuri din întreaga piață de păcănele.

  • Mega Joker – 99% RTP
  • Blood Suckers – 98% RTP
  • 40 Shining Crown Bell Link – 97% RTP

Câștiguri mari

Nu este suficient să verifici doar RTP-ul jocului, deoarece există și o altă strategie de joc. Păcănelele cu câștiguri mari sau cu niveluri de risc ridicate oferă cea mai bună șansă de a câștiga premii uriașe, dar acest lucru se întâmplă mai rar. Există două tipuri de câștiguri.

  • Păcănele cu miză mare care plătesc câștiguri mai mari în caz de succes – șansele de câștig aici sunt mai mici, dar aceste jocuri oferă câștiguri grandioase. Cu toate acestea, jucătorul trebuie să joace mai mult timp și să cheltuie mai mult.
  • Păcănele cu risc scăzut care plătesc câștiguri mai mici dacă câștigi – jucând aceste jocuri ai o șansă mai bună de a câștiga mai des, dar câștigurile sunt mult mai mici.

Deși păcănelele necesită răbdare, fiecare trebuie să încerce păcănelele cu miză mare cel puțin o dată.

Cum să afli care păcănele oferă bonusuri mari

Majoritatea site-urilor care oferă servicii de păcănele nu vor să te ajute să-ți mărești șansele de câștig, așa că doar uneori arată indicatorul nivelului de plată al jocului. Cu toate acestea, o căutare rapidă pe internet îți va furniza toate răspunsurile. Tot ce trebuie să faci este să introduci titlul jocului și să afli mai multe despre aspectele legate de joc.

Păcănele cu simboluri suplimentare

Cele mai bune păcănele online sunt cele cu multe simboluri bonus. Unele simboluri pot include diverse combinații câștigătoare, elemente de dublare sau re-spins. Simbolurile pot să te ajute să câștigi sume mari, dar este important de reținut că aceste simboluri aparțin clasei de câștiguri mari. Dacă există simboluri specifice ale păcănelelor care îți aduc noroc, îți sugerăm să încasezi câștigurile imediat. 

Rotiri gratuite

O altă strategie populară pentru păcănele este să folosești jocurile online care oferă rotiri gratuite. Deși aceste păcănele sunt jocuri cu câștiguri mari, ele oferă mai multe șanse de a câștiga fără a plăti. Poți activa rotirile gratuite în jocul de păcănele potrivind anumite simboluri.

Retragere

Cea mai indispensabilă strategie pe care orice jucător o poate aplica este să știe când să se oprească. Aforismul că timpul este prietenul cazinoului, nu al jucătorului, este mai mult decât adevărat. Deoarece aceste jocuri sunt pentru câștigurile cazinoului, iar jucătorii cred că ei sunt cei care câștigă mult, cazinoul va rămâne întotdeauna organizația ale cărei buzunare vor fi mereu pline.

Citește și: Visa Waiver 2024. Data OFICIALĂ de la care românii pot călătorii în SUA fără viză

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult