Serviciul dezvoltat in Targu Mures ofera, in fiecare luna, acces la circa 21.500 de noi locuri de munca in strainatate pentru romani, in diverse domenii, si reuneste 560 de agentii de recrutare din Romania, reprezentand 98% din companiile de profil existente, conform companiei.
TJobs.ro a obtinut aceasta finantare dupa participarea la evenimentul VentureConnect, organizat de casa de avocatura Biris Goran in luna iunie a acestui an la Bucuresti. Dupa prezentarea proiectului in cadrul evenimentului, au urmat discutii cu investitorii straini invitati si apoi doua luni de negocieri si testare a viabilitatii platformei si a seriozitatii echipei.
„Am mers la VentureConnect mai mult pentru a valida valoarea proiectului. Nu cautam neaparat o finantare, dar nici nu porneam cu gandul sa respingem eventualele propuneri. Ne bucuram ca am gasit parteneri de afaceri care ne-au apreciat planul de dezvoltare, experienta in domeniu si dedicarea echipei. Practic, cu aceasta finantare reusim sa terminam anul viitor ce ne-am propus sa dezvoltam pana la finalul lui 2012″, spune Calin Stefanescu (foto), CEO, TJobs.ro.
Contactat de DailyBusiness.ro, Calin Stefanescu a spus ca nu poate declara viitoarea structura a actionariatului. „Vom putea face publica aceasta informatie dupa finalizarea investitiei, cel mai tarziu in ianuarie. In prezent suntem doi actionari, ambii detinand 50% din companiei – eu si directorul financiar, Sebastian Niezgoda”.
Suma de bani va fi folosita pentru dezvoltarea companiei precum si recrutarea de noi angajati. „Acum suntem 11 oameni, in ianuarie vom dubla acest numar, la 23. Vom recruta pentru un departament de dezvoltare si unul pentru vanzari externe”, a mai spus Stefanescu.
TJobs a fost lansat oficial in iulie 2009, dupa 10 luni de cercetare a pietei si planificare a proiectului. Investitia in platforma este estimata la 100.000 de euro si este cel putin dublata de valoarea resurselor personale alocate de initiatori. Pana in august 2010, serviciile au fost oferite gratuit. In prezent, modelul de business se bazeaza pe abonamentele oferite agentiilor de recrutare, taxele percepute pentru
promovarea CV-urilor si comisionul obtinut din derularea contractelor de la companiile internationale care angajeaza. Planurile viitoare includ cresterea numarului de locuri de munca oferite si de contracte obtinute la nivel international.
Pe piata site-urilor de locuri de munca domina BestJobs, eJobs si MyJob.