- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Încă un anunț de vânzare de noaptea minții pe piața imobiliară din Cluj-Napoca. Cum arată o garsonieră de 47.000 de euro – FOTO

27 Jul, 16:24 • Cornel Ghimeșan
Anunțurile de închiriere sau vânzare din Cluj-Napoca nu încetează să-i șocheze pe cei care se află în căutarea unei locuințe. Fie prețurile sunt exagerate, fie compartimentarea din locuință e total negândită și ineficientă.
Încă un anunț de vânzare de noaptea minții pe piața imobiliară din Cluj-Napoca. Cum arată o garsonieră de 47.000 de euro - FOTO

Amintim de garsoniera din Cluj-Napoca devenită celebră pe internet, în care cabina de duș se afla chiar lângă birou, sau de garsoniera în care baia și bucătăria sunt în același loc. Acum, un nou anunț i-a lăsat pe internauți fără cuvinte.

O garsonieră din Cluj-Napoca de doar 11 metri pătrați se vinde cu un preț uriaș pe internet. Proprietarul cere suma de 48.000 de euro pentru un spațiu atât de mic.

Citește și Ce i s-a întâmplat unui bărbat după ce a cumpărat un pepene de la colțul străzii: „N-am mai pățit așa ceva!” Postarea a strâns sute de comentarii

„Vând garsonieră spațioasă de 11 mp”

Micuța locuință cu preț uriaș se află pe strada Albac, iar în anunț e precizat faptul că e ideală pentru o singură persoană sau pentru un cuplu. Printre facilități se numără cuptor cu microunde, televizor, mașină de spălat, plită electrică. Autorul anunțului a mai pus accent pe faptul că se află într-o zonă bună, liniștită, aproape de Iulius Mall și baza sportivă Gheorgheni, cu mult spațiu verde în jur și aproape de mijloacele de transport.

„Vând garsonieră spațioasă de 11 mp, situată pe Strada Albac din Cluj-Napoca. Garsoniera este perfectă pentru o persoană singură sau un cuplu, fiind dotată cu tot ce este necesar: mașină de spălat, cuptor cu microunde, plita electrica și TV. Locația ideală: Aproape de Iulius Mall: Ideală pentru cei care doresc să fie aproape de magazine, restaurante și cinematografe. Lângă baza sportivă Gheorgheni: Perfectă pentru cei pasionați de sport. Zonă liniștită cu mult spațiu verde: Bucură-te de liniște și relaxare, departe de agitația orașului. Acces facil la mijloacele de transport: Ajunge rapid și ușor oriunde în Cluj-Napoca. Preț: 48.000 de euro”, a scris proprietarul într-un anunț pus pe un grup de imobiliare.

Citește și Salariile din Timișoara, mai mari decât cele din Cluj! Timișul ar putea depăși chiar și Bucureștiul

Internauții și-au exprimat indignarea față de prețul nerealist al garsonierei, în condițiile în care este de dimensiuni atât de mici.

„Spațioasă și 11 mp nu trebuie folosite în aceeași propoziție”/ „Asta e garaj-sonieră. De lux…normal”/ „Mai bine îmi iau garaj”/ „Deschizi ușa și sari direct în pat! Ce poate fi mai frumos”/ Faci duș de pe WC…a calculat eficiența și timpul economisi”, au comentat internauții la respectivul anunț.

Piața imobiliară din Cluj-Napoca prezintă prețuri din ce în ce mai exagerate în ultima vreme, în timp ce calitatea lasă de dorit. În momentul de față, Cluj-Napoca e cel mai scump oraș din România la acest capitol, prețul mediu pentru locuințe fiind aproape 3.000 de euro pe metru pătrat util.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult