- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Un nou cartier de lux în nordul Bucureștiului. Garsoniere de peste 100.000 de euro și apartamente la prețuri fabuloase!

11 Oct, 18:58 • Bugiu ⁠Ana Maria
Un nou cartier de lux se construiește în nordul Bucureștiului, cu o investiție de 60 de milioane de euro. Prețurile apartamentelor sunt ridicate, garsonierele depășind 100.000 de euro, iar finalizarea este așteptată în 2026.
Un nou cartier de lux în nordul Bucureștiului. Garsoniere de peste 100.000 de euro și apartamente la prețuri fabuloase!

După o investiție impresionantă de 60 de milioane de euro, un nou cartier de lux ia formă în nordul Bucureștiului, promițând să devină una dintre cele mai căutate destinații rezidențiale din capitală, potrivit bugetul.ro.

Proiectul, intitulat Lakeside11, este dezvoltat de RRG Real Estate și este amplasat pe malul lacului Străulești, o zonă care a câștigat popularitate datorită dezvoltării sale rapide și a peisajului. Construcția este planificată să fie finalizată în anul 2026, iar primele faze ale proiectului includ trei blocuri, care vor găzdui 105 apartamente.

Te-ar mai putea interesa și: Salonul Auto București SAB 2024. Cât costă un singur bilet la marele eveniment

foto: cartierul de lux din București

Un nou cartier de lux în nordul Bucureștiului. Garsoniere de peste 100.000 de euro și apartamente la prețuri fabuloase!

Maxim Iakovlev, reprezentant al familiei Iakovlev, proprietarii grupului RRG Real Estate, a vorbit despre dinamismul zonei Străulești, caracterizată printr-o concurență acerbă între dezvoltatori și o maturizare constantă a pieței imobiliare din România.

„Zona Străulești este consacrată deja ca una dintre cele mai dinamice din nordul Bucurestiului. (…) Piața imobiliară funcționează în diferite condiții: crize, declinuri, bule, prăbușiri, creștere și boom-uri. În ultimii 20 de ani, piața din România s-a maturizat, iar concurența puternică între dezvoltatori este acum o realitate care continuă să evolueze și să se extindă”, a declarat Maxim Iakovlev, reprezentant al familiei Iakovlev, noii proprietari ai RRG Real Estate Group, potrivit Wall Street.

Cartierul Lakeside11 va oferi unități locative, inclusiv 21 de garsoniere duble, 51 de apartamente cu două camere, 15 apartamente cu trei camere, 12 apartamente cu terase mari și vedere la lac, trei apartamente cu patru camere și trei penthouse-uri.

Prețurile sunt, însă, mari, nu sunt accesibile pentru toată lumea:

  • garsonierele duble încep de la 105.000 de euro
  • apartamentele cu două camere au un preț de pornire de 129.000 de euro
  • cele cu trei camere pornesc de la 165.000 de euro

Prețurile locuințelor în capitală cresc constant. Potențialii cumpărători trebuie să fie pregătiți pentru a face astfel de investiții. Escrocheriile imobiliare sunt în floare și este nevoie de o ună pregătire înainte de a face pasul către cumpărarea unui imobil.

Te-ar mai putea interesa și: Panică printre șoferi! Zeci de mașini vandalizate în București și un mesaj misterios scrijelit pe capote