Prima „Bucatarie cu dichis” Scandia Sibiu isi asteapta clientii in Baneasa Shopping City.
Restaurantele Scandia Sibiu isi propun sa redefineasca conceptul de „traditional”, aducand in fata consumatorilor sai preparate din cultura culinara romaneasca de la 1922.
Meniul culinar va cuprinde peste 60 de preparate, majoritatea din zona Sibiului, cu retete specifice.
Restaurantele Scandia Sibiu vor fi deschise in cadrul centrelor comerciale si a centrelor de birouri, adica in zone cu trafic intens si consumatori care nu pot aloca foarte mult timp servirii mesei.
„In urmatoarele 12 luni, avem in vedere deschiderea unui numar de inca sase sau sapte astfel de restaurante, initial in Bucuresti, pentru extinderea ulterioara luand in considerare si alte orase mari in care exista centre comerciale, cu potential, precum Cluj sau Timisoara si, evident, Sibiu”, a declarat Robert Redeleanu, CEO Scandia Food.
„Ne propunem sa devenim cea mai mare retea de restaurante romanesti cu servire rapida si estimam o valoare totala a investitiei de un milion de euro”, a adaugat Redeleanu.
Scandia Food este lider pe piata conservelor pe baza de carne din Romania, avand o cota de piata in volum de peste 54% (sursa: Memrb, iunie-iulie 2010).
Scandia Food este prezenta in Romania prin marcile sale principale: Scandia Sibiu, Bucegi si Sadu.
Pe piata locala a restaurantelor cu servire rapida mai sunt prezente lanturi precum McDonald’s, KFC, Distror Kebap si altele.