- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

A renunțat la școală și a devenit milionar. „Am câștigat 1 milion de lire sterline într-un an” | Povestea incredibilă a lui Trey Colley

21 Sep, 10:33 • Preda Silvia
La vârsta de 21 de ani, Trey Colley trăia o viață exclusivistă, câștigând milioane de dolari din rețelele de socializare. S-a bucurat de succesul răsunător până când un eșec major i-a dat planurile peste cap.
A renunțat la școală și a devenit milionar. „Am câștigat 1 milion de lire sterline într-un an” | Povestea incredibilă a lui Trey Colley

Trey Colley, acum în vârstă de 24 de ani, a crescut la o fermă și a muncit încă din copilărie alături de familia lui, dar visul lui era să devină bogat. A reușit să facă avere, online, fără mari eforturi și acum îi învață și pe alții cum să se îmbogățească, relatează Mirror.

Tânărul a trecut de la trezirea matinală pentru a hrăni animalele de la ferma părinților săi la a călători prin toată lumea și a cumpăra mașini de lux, totul din banii câștigați de el.

Viața lui era ca un film. La 21 de ani, Trey locuia într-un conac de 7.000 de metri pătrați din Las Vegas și conducea un BMW i8 de 115.000 de lire sterline.

Cum a făcut bani? Trey Colley spune că a învățat singur tot ce era de știut despre a ajuta oamenii să câștige bani din rețelele sociale.

Am învățat cum să dezvolt mărci și am ajuns nu numai să mă transform într-un influencer, ci și să ajut mulți alți oameni să facă același lucru. Banii au urmat pe măsură ce platforma mea a crescut”, a declarat el.

Citește și: Locul în care milionarii sunt plini de datorii! Oamenii au ajuns să își vândă castelele și vilele pentru a avea bani să trăiască

Trey Colley: „Toată viața am simțit că am ceva de dovedit”

instagram.com/treycolleyy
Trey Colley

Anul trecut, în 2023, a avut un șoc. Tânărul a trebuit să se gândească la o soluție rapidă de a ieși din impas atunci când toate conturile sale de socializare au fost închise. S-a întâmplat în aceeași săptămână în care cumpărase o casă nouă, extrem de scumpă, și avea multe datorii.

Lovitura l-a învățat să se descurce și a decis atunci să-și lanseze propria afacere – Brandosaur – ajutând oamenii să-și construiască mărcile.

„Tinerii din ziua de azi vor să-și pună amprenta asupra lumii și mă simt onorat să îi ajut pe oameni să-și atingă visurile, la fel ca mine”.

Trey își documentează  experiența pe YouTube într-o serie numită „0 până la 1 milion de dolari în 365 de zile”, pentru a împărtăși cum și-a construit firma de PR și pentru a inspira oamenii să nu renunțe niciodată la dorințele lor, mai scrie Mirror.

Vezi și: Un copil sărac din Vrancea, milionar la Bucuresti. Povestea din spatele succesului