- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Alertă majoră pentru pasagerii care au zburat cu Ryanair. „În 21 zile vă puteți îmbolnăvi grav”

30 May, 10:34 • Fundeanu Madalina
Anunț îngrijorător pentru pasagerii de la bordul unui avion Ryanair. Ei riscă să se îmbolnăvească grav dacă se aflau în acest zbor.
Alertă majoră pentru pasagerii care au zburat cu Ryanair. „În 21 zile vă puteți îmbolnăvi grav”

Compania aeriană Ryanair a transmis un avertisment îngrijorător pentru pasagerii unui zbor care se aflau la bord pe data de 16 mai. Aceștia au fost anunțați că au contractat o boală gravă, conform informațiilor prezentate de Newsweek.ro.

Zborul respectiv a fost de la Londra Gatwick la Dublin, cel care a decolat la ora 20:10. După cum a fost dovedit, este foarte probabil ca cei care se aflau în acest avion să se fi îmbolnăvit.

Anunț îngrijorător pentru pasagerii de la bordul unui avion Ryanair

Health and Safety Executive (HSE), care se ocupă de respectarea normelor și reglementărilor în ceea ce privește sănătatea și siguranța în Marea Britanie, a transmis un semnal de alarmă referitor la starea de sănătate a tuturor pasagerilor aflați la bord în acea zi.

„Vă rugăm să fiți foarte atenți la simptome timp de 21 de zile, până pe 7 iunie”, au anunțat oficialii.

Ai mai putea fi interesat și de: O româncă din Germania vrea să se întoarcă acasă. Nicoleta trage un semnal de alarmă pentru cei care muncesc în străinătate: „Nu mai vreau pentru toți banii din lume”

Ryanair
Ryanair

În ciuda faptului că zborul avusese deja loc cu ceva timp în urmă, simptomele pot apărea până la douăzeci de zile de la momentul infectării. Ryanair a făcut apel la toți călătorii să se monitorizeze atent și să își observe starea de sănătate până pe data de 7 iunie.

Simptomele care pot apărea în cazul infectării cu rujeolă sunt următoarele: nasul care curge, tusea, iritația ochilor, febra și erupția cutanată. Cea din urmă începe, de cele mai multe ori, la nivelul părului și în spatele urechilor înainte de a se muta pe trunchi și pe membre.

Important de menționat este faptul că Marea Britanie înregistrează cel mai mare număr de cazuri de rujeolă din toată Europa.

Health and Safety Executive a anunțat că persoanele care au primit două vaccinuri MMR sau care au fost infectate anterior cu rujeolă nu trebuie să intre în panică, pentru că riscul infectării lor cu rujeolă este relativ scăzut.

Vezi mai multe știri: Fenomen îngrijorător pentru românii care folosesc Booking. Înșelătoria a ieșit la iveală! CE a dat un ultimatum de 6 luni