- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Angajații care primesc bonus record de peste 40.000 de euro! „Suntem norocoși”

27 May, 22:17 • Fundeanu Madalina
Bonus record de peste 40.000 de euro! Compania care oferă angajaților sume uriașe de bani!
Angajații care primesc bonus record de peste 40.000 de euro! „Suntem norocoși”

De necrezut! Angajații unei mari companii primesc un bonus uriaș de 43.500 de euro! Această sumă colosală reprezintă 85% din salariul lor anual, informează publicația Blid.

Bonus record de peste 40.000 de euro! Compania care oferă angajaților sume uriașe de bani

Angajaţii acestei mari companii au contribuit la profitul anual record al companiei, conform sursei.

Alte firme gigant care oferă bonusuri generoase sunt Ferrari, care le oferă angajaților un bonus anual de 13.500 de euro, Porsche – care oferă 10.000 de euro, Mercedes, care dă 7.300 de euro sau Opel, care oferă câte 2.000 de euro fiecărui angajat. Totuși, toate acestea sunt sume mici față de bonusul oferit de dezvoltatorul german de jocuri Cipsoft.

Cipsoft are 100 de angajaţi, iar toți sunt răsplătiți cu un bonus anual generos, echivalent cu zece salarii, pentru contribuţia lor la dezvoltarea jocului de succes „Tibia”. Asttfel, toți angajații așteaptă cu nerăbdare o plată specială de peste 40.000 de euro.

Ai mai putea citi: Inteligența Artificială a crescut productivitatea și de aproape 5 ori în anumite sectoare, la nivel global

angajați Cipsoft
angajați Cipsoft

„Cipsoft transferă un sfert din profitul anual către angajații săi sub formă de bonusuri. Toți cei care lucrează la Cipsoft de peste doi ani primesc bonusul integral. Suntem norocoși să putem rula un joc ca ‘Tibia’, care are o comunitate foarte loială în spate”, a declarat Stephan Vogler, patronul companiei.

„Tibia” a fost creat încă din 1997 și are 500.000 de jucători activi în 77 de lumi de joc diferite. De asemenea, există și o versiune mobilă a acestui joc – „TibiaME”, ce înregistrează zece milioane de jucători. Din punct de vedere vizual, „Tibia” este realizat în stilul anilor 90, bidimensional, fără sunet sau muzică. Jocul de bază este gratuit, dar în versiunea premium plătită există mai multe opțiuni, cum ar fi închirierea de case case și apartamente.

CipSoft funcționează ca un creator și administrator autonom de jocuri online, conform site-ului oficial. Compania se află în Regensburg, Germania.

Alături de TibiaME, CipSoft a fost pionier în dezvoltarea primului joc de rol online pentru telefoane mobile. LiteBringer reprezintă primul joc care operează integral pe blockchain-ul Litecoin.

În luna mai a acestui an, aproximativ 100 de persoane lucrează la compania de jocuri din Regensburg, care intenționează să se extindă și mai mult în perioada care urmează. Situația financiară anuală pentru anul precedent, recent finalizată, a stabilit un nou record.

Vezi și: TAROM oferă bilete de avion GRATUITE pentru o categorie de persoane! Cine sunt norocoșii care pot profita de super oferta de 1 iunie