- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Bacșișul imens primit de un ospătar român în America! Reacția lui a devenit virală pe internet: „Nu îmi vine să cred!”

25 Jun, 11:40 • Alexe Raluca
Mulți tineri români pleacă peste hotare la muncă. În timp ce unii își lasă studiile neterminate pentru a obține bani, studenții preferă să profite de programele puse la dispoziție de universități pentru a îmbina utilul cu plăcutul.
Bacșișul imens primit de un ospătar român în America! Reacția lui a devenit virală pe internet: „Nu îmi vine să cred!”

Este și cazul lui Ștefan, un tânăr care a plecat în Statele Unite ale Americii unde s-a angajat ca ospătar la un restaurant din Westerly. Aici muncește cu spor pentru a strânge bani, dar și pentru a se bucura de experiența unică prilejuită de studiile pe care le urmează.

Citește și: Ionuț Păun, HR Director Grup City Grill, dezvăluie salariul uriaș oferit de Dragoș Petrescu unui ospătar: „2.000 de euro, cu tot cu beneficii și bacșiș”

Bacșișul imens primit de un ospătar român în America

Proaspăt angajat, tânărul nu s-ar fi așteptat în veci că va avea parte de o surpriză atât de mare. Entuziasmat de ceea ce face, Ștefan a fost recompensat d eun client cum nu se poate mai consistent. La masa unor tineri proaspăt căsătoriți, românul a fost mai mult decât fericit să servească, iar pentru că se pricepe și la muzică, acesta a fost rugat de cuplu să cânte o melodie. El a interpretat o piesă de la Ed Sheeran. La final, mirele și mireasa au scos din buzunar suma de 500 de dolari și i-au dat-o lui Ștefan. Românului nu i-a venit să creadă atunci când a văzut!

„500$ tips la o masă!!! În prima zi de training ca ospătar, Vlad (un alt coleg român-n.r.) a avut 2 tineri însurăței care sărbătoreau luna de miere. Eu le-am cântat PERFECT – Ed Sheeran și uite așa am făcut 500$ tips. Oficial am bătut recordul restaurantului. La o consumație de 1165 – 500$ ciubuc!”, a scris acesta, pe TikTok.

Nici colegilor de muncă nu le-a venit să creadă faptul că Ștefan a primit bacșiș suma de 500 de dolari.

„Taci din gură! Nu pot să cred! E incredibil”, i-a spus o colegă de muncă.

Ștefan a recunoscut că nu-i vine să creadă faptul că s-a ales cu o sumă atât de mare primită drept tips chiar din prima zi de muncă.

„Deci nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred. Vă spun sincer. Nici nu voiam să cânt că mi-era rușine. Tot restaurantul vorbește despre asta acum. Mâine o să vorbească și tot hotelul. E incredibil: 500 de dolari bacșiș la o masă…Șocant”, a mai spus românul devenit deja viral pe internet cu reușita lui, dar și cu talentul muzical.

Citește și: Locuri de muncă pentru vara lui 2024. Se caută barmani, ospătari și bucătari. Ce salarii se oferă