- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Casa lui Kevin din filmul „Singur acasă” a fost scoasă la vânzare. Ce preț are locuința

29 May, 11:36 • Amarie Giorgiana
Celebra casă din filmul „Singur acasă”, produs în 1990, a fosc soasă la vânzare după 12 ani, la un preț de 5,25 de milioane de dolari. Vila cu cinci dormitoare și șase băi a fost numită „o bucată de istorie americană”.

Celebra casă din filmul „Singur acasă” din Illions, SUA, a fost scoasă la vânzare după 12 ani, potrivit Sky News.

Vila cu cinci dormitoare și șase băi a fost numită „o bucată de istorie americană”. De la lansarea filmului din anul 1990, regizat de Chris Columbus, casa a intrat într-o renovare completă. Proprietarii actuali au dublat spațiul de locuit prin crearea unei sere și prin construirea unui teren de baschet de ultimă generație. Reședința are o suprafață de 9.126 de metri pătrați și a fost construită în anul 1921.

Casa, recunoscută ca fiind una dintre cele mai faimoase din lume are și două camere de zi, o bucătărie spațioasă și un garaj.  În plus, podul întunecat și înfiorător de care Kevin se temea, s-a transformat acum într-o suită luminoasă și aerisită, cu baie completă și cadă. Camerele compartimentate și baia tapetată au dispărut.

În același timp, exteriorul vilei, realizat în stil georgian, arată exact ca atunci când micuțul Kevin McCallister a fost lăsat acasă în Ajunul Crăciunului.

Casa lui Kevin din filmul „Singur acasă”, scoasă la vânzare cu 5,25 de milioane de dolari

Conacul cu cinci dormitoare și șase băi situat în Winnetka, Illions, a fost scos la vânzare pentru impresionanta sumă de 5,25 de milioane de dolari și este pentru prima dată din anul 2012 când proprietatea a fost scoasă pe piață, potrivit agenției imobiliare Zillow.

Fanii filmului au fost extrem de încântați de veste și au lăsat numeroase comentarii pe rețelele de socializare.

„Casa mea preferată de film de vacanță. Iubesc transformarea! Impecabil”, „Uau. Acea casă a fost complet transformată – atât de multă istorie! Arată uimitor! Acele filme încă fac parte din lista noastră de Crăciun”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de utilizatori pe Instagram.

Citește și: Cât te costă să calci pe urmele lui Kevin din ”Singur acasă 2” și cum arată actrița din România care a jucat în această serie americană de mare succes

În trecut, fanii celebrului film „Singur acasă” au avut șansa de a sta în casă în anul 2021, când Airbnb a listat proprietatea pentru un sejur exclusiv de o singură noapte.

Proprietăți similare în care au fost realizate filmări pentru filme sau seriale au ajuns, de asemnea, să fie scoase la vânzare la prețuri uriașe. „Singur acasă” rămâne, însă, unul dintre filmele epice, cunoscute la nivel global și văzut an de an, în preajma sărbătorilor de iarnă. Filmul a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur.

Citește și: Casa de 600.000 de euro care nu-și găsește cumpărător. Vedetele aleg să-și filmeze videoclipurile în această locație