- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Donald Trump distruge filmul „The Apprentice” și vrea să-l interzică: „Un film fals și fără clasă scris despre mine”

17 Oct, 13:00 • Andrei Ene
Filmul în care Donald Trump este jucat de actorul de origine română Sebastian Stan l-a scos din sărite pe fostul președinte american, care a încercat să oprească premiera peliculei din punct de vedere legal. Candidatul republican îi numește „gunoaie umane” pe cei care au participat la realizarea acestuia.
Donald Trump distruge filmul „The Apprentice” și vrea să-l interzică: „Un film fals și fără clasă scris despre mine”

Filmul biografic „The Apprentice”, în care actorul de origine română de la Hollywood Sebastian Stan îl joacă pe Donald Trump, l-a enervat foarte tare pe candidatul republican, care dorește să îl interzică.

Donald Trump este revoltat de cele prezentate în film

În postarea publicată la mijlocul nopții pe platforma Truth Social, Donald Trump a vorbit despre filmul care îi prezintă începuturile în afaceri, numindu-l „o treabă ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politic”.

Încă din luna mai, Trump a amenințat că va da în judecată producătorii filmului, avocații săi depunând o cerere de încetare și renunțare. Este posibil ca acest lucru să fi întârziat capacitatea producătorilor de a obține un distributor, dar odată ce au făcut-o, Trump și echipa sa nu au mai depus niciun litigiu.

Citește și : Un bărbat a pierdut premiul în valoare de 1 milion de lire sterline de la loterie pentru că nu l-a revendicat. El nu a respectat termenul-limită impus de Loteria Națională

„The Apprentice” este o poveste despre primele zile ale lui Trump în Manhattanul anilor 1970 și 1980, atunci când Roy Cohn îl învăța pe „ucenicul” său cum să lupte împotriva unui proces federal care pretinde că Trump și tatăl său s-au implicat în discriminare împotriva solicitanților de culoare care căutau să închirieze locuițe de la ei.

Cea mai inacceptabilă scenă este cea în care Trump pare să-și agreseze sexual soția de atunci, Ivana, scenă bazată pe una dintre depozițiile Ivanei, despre care ea a spus că ar fi fost făcută într-o perioadă de „tensiune ridicată” în timpul procesului de divorț dintre cei doi și total „fără merit”.

Mesajul fostului președinte american

Donald Trump a transmis un mesaj virulent în care a atacat toți oamenii implicați în realizarea filmului și a susținut că această peliculă încearcă să îi afecteze campania.

Citește și : Nintendo lansează un ceas deșteptător care te trezește cu melodii din jocuri video

„Un film FALS și LIPSIT DE CLASĂ scris despre mine, numit Ucenicul (au dreptul de a folosi acel nume fără aprobare?), speră să „bubuie”. Este o treabă ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politică, scoasă chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a încerca să lovească Cea Mai Mare Mișcare Politică Din Istoria Țării Noastre, „MAKE AMERICA GREAT AGAIN!”. Fosta mea soție, Ivana, a fost o persoană bună și minunată și am avut o relație grozavă cu ea până în ziua în care a murit. Scriitorul acestui morman de gunoi, Gabe Sherman, o scursură fără talent, care a fost multă vreme discreditat pe scară largă, știa asta, dar a ales să ignore. Este foarte trist că GUNOAIELE UMANE, ca și oamenii implicați din această întreprindere, să sperăm că eșuată, au voie să spună și să facă tot ce vor pentru a răni o Mișcare Politică, care este mult mai mare decât oricare din noi. MAGA2024!”, a scris Donald Trump pe platforma sa Truth Social.