- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Jobul unde primești 1.000 de euro pe zi și ai cazare de lux asigurată. Iată ce presupune locul de muncă la care oricine visează! 

28 May, 20:32 • Fundeanu Madalina
Jobul perfect pentru iubitorii de lux! Primești salariu de 5.000 de lei pe zi și ai cazare asigurată!
Jobul unde primești 1.000 de euro pe zi și ai cazare de lux asigurată. Iată ce presupune locul de muncă la care oricine visează! 

Acesta este jobul perfect pentru iubitorii de lux! În afară de salariul uriaș de aproximativ 5.000 de lei pe zi pe care puteți să îl primiți, beneficiați și de cazare la unele dintre cele mai spectaculoase locuințe, dar și de transport dus- întors asigurat, conform Bugetul.ro.

Pe site-urile Infojobs și Fotocasa au fost publicate oferte de muncă avantajoase, care ar putea fi pe placul multor pasionați de lux. Pentru a participa la procesul de selecție este necesar doar să vă înscrieți pe platformele de recrutare.

Tester de locuințe – jobul ideal pentru iubitorii de lux

Platformele Infojobs și Fotocasa au lansat o ofertă de muncă greu de refuzat! Pentru a lua parte la procesul de selecție publicat pe InfoJobs, este necesar să vă înregistrați pe platformă și să vă înscrieți la oferta intitulată „Tester de locuințe de lux Fotocasa”.

Persoana care va fi selectată va trebui să meargă în stațiunea „Infinitum”, care se află în Costa Dorada (Tarragona), Spania. Acesata a primit titlul de „Cea mai bună stațiune de golf rezidențială din Europa” și „Cea mai bună stațiune de golf din Europa” din partea World Golf Awards. Mai mult de atât, a fost premiată și pentru „Cel mai bun club de plajă din Europa” timp de trei ani consecutivi de către World Travel Awards.

Ai mai putea citi: Românii din străinătate sunt obligați să depună certificat de rezidență fiscală la ANAF, dar nimeni nu face asta. Cât de mare e amenda în 2024

Tester de locuințe, job Spania
Tester de locuințe, job Spania

Cum puteți câștiga 1.000 de euro în fiecare zi

Tot ce are de făcut persoana selectată este să testeze diverse locuințe din cadrul stațiunii Costa Dorada. Acest lucru presupune testarea facilităților, dar și a serviciilor oferite rezidentului, pentru a confirma dacă dotările sunt suficient de bune sau nu.

Angajatul își va începe munca la Beach Club, care are 10 piscine, trei terenuri de golf și o varietate de restaurante de renume, conform elmundo.es

În afară de salariul de 1.000 de euro net primit zilnic, angajatul are parte și de cazare pentru o noapte și transport dus-întors de la locația persoanei selectate la statiune. În plus, sunt incluse și transferurile din interiorul stațiunii, iar angajatul mai primește și un kit premium „Cool Jobs”.

„Ne-am dorit să facem un pas mai departe, mizând pe o experiență de lux în care persoana selectată se va putea cufunda în universul unei stațiuni high-end, care va contribui la îmbunătățirea standardelor de servicii”, a spus Nilton Navarro, Brand Manager “InfoJobs”.

Barbara Puyol, Brand Manager al „Fotocasa” susține că aceasta „este o oportunitate de a te bucura de o stațiune prin această ofertă de muncă”.

Vezi și: Suma de bani pe care o vor primi în plus românii după majorarea salariului minim. Coaliția de guvernare a luat decizia ce vizează 1 milion de angajați