- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Marcel Ciolacu a dezvăluit cum este promovată țara noastră în timpul EURO 2024: „Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase”

18 Jun, 19:02 • Adrian Popovici
Marcel Ciolacu a anunțat o nouă campanie de promovare a României peste granițe. Peste 600 de taxirui vor promova România la EURO 2024.
Marcel Ciolacu a dezvăluit cum este promovată țara noastră în timpul EURO 2024: „Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase”

Marcel Ciolacu, premierul României, a lansat recent o campanie de promovare a țării în Germania, care se va desfășura pe toată perioada Campionatului European de Fotbal 2024. În cadrul acestei inițiative, sute de taxiuri din Hamburg, Berlin, München și Frankfurt au fost colantate cu mesaje ce invită turiștii să descopere România, notează News.ro.

„Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase”, a declarat Ciolacu, aflat într-o vizită oficială în Germania.

Premierul a folosit  și rețelele sociale pentru a sublinia atractivitatea României, evidențiind atât calitatea fotbalului românesc, cât și diversitatea peisajelor naturale și a monumentelor culturale. În postarea sa pe Facebook, Marcel Ciolacu a menționat principalele atracții turistice ale țării, printre care Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul Mării Negre.

„Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase! Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc sunt destinațiile turistice unde veți dori să reveniți”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Te-ar putea interesa și: Marcel Ciolacu face anunțul momentului privind salariile românilor. „Cred că asta așteaptă românii de la noi”

Marcel Ciolacu dezvăluie cum se promovează România la EURO 2024

Campania de promovare include și un element inovator: un cod QR prezent pe peste 600 de taxiuri colantate, care direcționează utilizatorii către informații detaliate despre destinațiile turistice din România.

Marcel Ciolacu a mulțumit Ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea, pentru inițiativa de a prezenta România ca o destinație de vacanță atractivă pe scena internațională.

„Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiți la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal. Îi mulțumesc Ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Stefan Radu Oprea, pentru această inițiativă de promovare a atracțiilor românești ca destinații de vacanță! P.S. Îl aștept, cu drag, pe prim-ministrul bavarez Markus Söder! Cu siguranță își va face amintiri unice în Delta Dunării și la Castelul Bran”, a mai scris Marcel Ciolacu.

În plus, premierul a lansat o invitație personală prim-ministrului bavarez Markus Söder, sugerându-i că o vizită în Delta Dunării și la Castelul Bran ar oferi amintiri de neuitat.

„Cu siguranță își va face amintiri unice în Delta Dunării și la Castelul Bran”, a scris Ciolacu, evidențiind ospitalitatea și bogăția culturală a României. Această campanie își propune să atragă un număr mare de turiști germani, profitând de vizibilitatea sporită oferită de evenimentul sportiv major.

Citește și: Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru Karl Nehammer după europarlamentare: „Noi în România am câștigat alegerile, dânșii în Austria au pierdut”