- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

O companie aeriană anunţă 17 noi curse România-Italia. Care este aeroportul de pe care vor decola zborurile

31 May, 16:35 • Adrian Popovici
Aeroitalia, operatorul aerian privat, a anunțat că va avea 17 curse săptămânale de pe aeroportul din Bacău. Orașul va avea legături directe cu Roma și Milano-Bergamo.
O companie aeriană anunţă 17 noi curse România-Italia. Care este aeroportul de pe care vor decola zborurile

Vești bune pentru românii care lucrează sau vor să facă excursii în Italia! Numărul de curse de avion directe către acestă țară este în creștere, asta odată cu anunțul făcut de către operatorul privat Aeroitalia car a anunțat o creștere majoră a operațiunilor din țara noastră, notează Antena 3 CNN.

Începând cu luna iulie, călătorii din România vor mai multe opțiuni pentru a ajunge în Italia, după cum arată anunțul Aeroitalia privind triplarea operațiunilor către această destinație. Compania aeriană, care operează pe aeroportul din Bacău, a dezvăluit planurile de extindere, oferind 17 frecvențe săptămânale către peninsulă..

Aeroitalia a luat decizia de a consolida rețeaua sa prin adăugarea a 17 frecvențe săptămânale între România și Italia. Acest demers strategic va conecta Bacăul cu două dintre cele mai importante destinații italiene: Roma și Milano-Bergamo, precum și alte șase destinații importante prin conexiuni din aceste orașe.

Te-ar putea interesa și: Reduceri uriașe la biletele de avion pentru cursele TAROM. Cu doar 145 de euro poți călători în țară și în străinătate dus – întors

Bacăul va avea curse directe către două orașe mari din Italia
Bacăul va avea curse directe către două orașe mari din Italia

Bacăul va avea 2 curse directe către Italia

Începând cu data de 1 iulie 2024, călătorii din Bacău vor avea acces la zboruri zilnice către Roma și la șase zboruri pe săptămână către Milano-Bergamo. Această expansiune nu numai că va spori opțiunile de călătorie, dar va deschide și noi conexiuni cu alte destinații populare din această țară. Călătorii vor putea opta pentru zboruri către orașe precum Palermo, Olbia, Alghero, Catania, Perugia și Comiso, cu frecvențe variind de la zilnic la de patru ori pe săptămână.

Această creștere semnificativă a operațiunilor vine ca urmare a unei investiții considerabile din partea Aeroitalia în piața din România.

„În decursul acestui prim an, am crescut frecventa pe ruta Roma-Bacău-Roma de la trei zboruri pe săptămână la zboruri zilnice, iar pe ruta Bergamo-Bacău – Bergamo, de la trei la șase zboruri începând cu luna iulie 2024”, a explicat Gaetano Intrieri, CEO Aeroitalia.

După cum arată cazuri similare, această creștere a numărului de curse are potențialul de a stimula turismul și afacerile, oferind oportunități noi antreprenorilor și oamenilor obișnuiți din ambele țări.

Citește și: TAROM oferă bilete de avion GRATUITE pentru o categorie de persoane! Cine sunt norocoșii care pot profita de super oferta de 1 iunie