- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

O româncă are o afacere de succes în Andora. Cum i-a cucerit pe localnici

23 Sep, 14:09 • Andrei Alina
Dulciurile tradiționale românești au devenit populare în Santa Coloma de Gramenet, Andora. Dulciurile Crenguței, o româncă stabilită în Andora, i-au curecit pe localnici în puțin peste un an, iar recent și presa din Andora, scrie El Periodico.
O româncă are o afacere de succes în Andora. Cum i-a cucerit pe localnici

Dulciurile specific românești au devenit populare în Santa Coloma de Gramenet datorită unei cofetării care, în puțin peste un an, a cucerit inimile localnicilor din Andora. Recenziile de pe Google confirmă acest lucru, deoarece îi acordă cel mai mare punctaj (5 din 5). Cofetăria se numeste Dulciurile Crengutei.

Citește și: Povestea lui Radu Bălan, inginer constructor care are propria afacere și peste 700 de angajați

 

Dulciurile tradiționale românești i-au îndulcit pe locuitorii. Cofetăria Crenguței, o româncă din Andora, are cele mai bune recenzii pe Google

Cofetăria este deținută de o româncă stabilită în Andora. Potrivit descrierii de pe rețelele lor de socializare, cofetăria Dulciurile Crenguței a luat naștere pe 17 aprilie 2023, ca un vis al Crenguței, proprietara ei, de origine română. „Dacă pot aduce o bucată din pământul meu prin dulciuri, atunci sunt mai mult decât fericită”, a spus românca.

Citește și: După 10 ani în Anglia, Liviu s-a întors definitiv în țară pentru o afacere care îi umple buzunarele. Românul a descoperit „elixirul” sănătății, iar un litru costă 100 de lei

În vitrinele cofetăriei româncei se regăsesc produse de patiserie originare din România, precum „Boema”, un pandișpan de ciocolată și ganache cu trei texturi diferite.

Și dulciurile ei sunt pe placul localnicilor. „În mai puțin de un an, a devenit cea mai bună cofetărie din Santa Coloma. Varietatea de prăjituri este incredibilă și se adaugă altele noi în fiecare săptămână”, a scris un client într-o recenzie Google.