Ikea își provoacă fanii și le oferă șansă să câștige bani jucându-se în noul său magazin virtual! După cum arată Business Insider, fanii gigantului suedez vor avea posibilitate de a obține un venit suplimentar asta în timp ce petrec timp online.
Lanțul de magazine, recunoscut pentru mobila și produsele pentru casă, își extinde prezența în lumea virtuală și caută să își completeze echipa. Pentru această oportunitate unică, gigantul oferă salarii competitive, uneori chiar peste venitul mediu din unele țări în care operează.
După cum arată sursa citată, Ikea pregătește lansarea unui nou joc pe platforma Roblox, ce atrage zilnic aproximativ 70 de milioane de jucători. Compania intenționează să răsplătească 10 jucători cu o sumă de trei ori mai mare decât salariul mediu din România.
Te-ar putea interesa și: Salariile angajaților din afară de la IKEA sunt mult mai mari, comparativ cu cele din România. Ce sume primesc lucrătorii din magazine
În jocul intitulat „The Co-Worker”, o experiență virtuală inedită, anumiți participanți vor fi compensați pentru timpul petrecut în fața calculatorului sau laptopului. Acești jucători vor primi 17 dolari pe oră pentru activități precum pregătirea virtuală a chifteluțelor sau modificarea designului din magazin. Trebuie precizat și că, după cum explică un reprezentant al magazinului, salariul oferit este în concordanță cu cel obișnuit pentru un angajat al companiei în capitala Marii Britanii și a Angliei, Londra.
Oricine poate accesa jocul, însă cei interesați să se alăture echipei trebuie să își depună candidatura pentru posturile disponibile. Procesul de recrutare include mai multe interviuri, care se vor desfășura online.
Din nefericire pentru fanii din România ai Ikea, această campanie nu li se adresează, urmând ca în magazinele online să fie angajați doar oameni care locuiesc în Marea Britanie sau Irlanda. Cu toate acestea, trebuie subliniat și faptul că suedezii au o prezență solidă în țara noastră, având peste 400 de angajați.
„Fondatorul IKEA, Ingvar Kamprad, a fost întotdeauna hotărât să ofere cele mai bune prețuri posibile, dar nu în detrimentul calității. Știa că unele companii concurente făceau compromisuri în materie de calitate pentru a menține prețurile scăzute, lucru pe care el nu era pregătit să-l facă”, după cum arată site-ul gigantului suedez.
Citește și: Ikea ajunge și la Constanța. Suedezii vin cu un nou concept pentru clienții din România