- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Prețul cerut pentru casa bântuită din filmul horror „Poltergeist”. Puțini români își pot permite să dea atâția bani

08 Sep, 23:25 • Preda Silvia
Casa bântuită din filmul „Poltergeist” a fost scoasă la vânzare. Locuința construită în anul 1979 costă o avere.
Prețul cerut pentru casa bântuită din filmul horror „Poltergeist”. Puțini români își pot permite să dea atâția bani

O casa cu două etaje din Simi Valley, deja celebră fiindcă acolo s-a filmat lungmetrajul horror „Poltergeist” din 1982, este scoasă la vânzare. Se întâmplă pentru prima în 45 ani, scrie cbsnews.com.

Casa de pe strada Roxbury a avut un rol principal în filmul Poltergeist, unde un grup de fantome a speriat familia Freeling. În scenariul filmului, casa respectivă era construită pe un fost cimitir.

Filmul a făcut încasări uriașe și chiar a pus bazele unei francize de filme horror. S-au lansat două continuări, Poltergeist II în 1986 și Poltergeist III în 1988, un serial de patru sezoane între 1996 și 1999, dar și un remake în anul 2015.

„Poltergeist” a fost clasat pe locul 80 în lista canalului TV american Bravo cu 100 de filme considerate cele mai înspăimântătoare.

Citește și: Taxele notariale la vânzarea și cumpărarea unui imobil în 2024. Cine plătește și care sunt costurile

Casa „bântuită” din filmul „Poltergeist”, este scoasă la vânzare

Casa din filmul „Poltergeist” este de vânzare
Casa din filmul „Poltergeist” este de vânzare

Agentul imobiliar Lauren Murdock a scos casa construită în 1979 la vânzare. Cere pentru ea suma record de 1.174.999 de dolari. Agentul imobiliar promite că această casă va fi foarte „primitoare” pentru noua familie care o va cumpăra.

Casa cu patru dormitoare și două băi și jumătate are o cameră de zi spațioasă cu ferestre mari. Există un garaj pentru trei mașini, o piscină, jacuzzi și o curte generoasă.

Faimoasa casă este aproape de școli, parcuri, magazine, restaurante. Potrivit anunțului de vânzare, în apropiere este și autostrada 118.

Vezi și: Când e cel mai bine să îți pui casa la vânzare. Perioada din an care te va face să te simți norocos