- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Prețul uimitor pe care l-a plătit un bărbat pentru o shaorma vegetariană. Nu i-a venit să creadă când a văzut nota de plată! 

08 Jun, 14:55 • Fundeanu Madalina
Cât a plătit un bărbat pentru o shaorma vegetariană. A avut un șoc când a văzut nota de plată!
Prețul uimitor pe care l-a plătit un bărbat pentru o shaorma vegetariană. Nu i-a venit să creadă când a văzut nota de plată! 

Nu o să îți vină să crezi ce a pățit acest bărbat după ce a comandat o shaorma vegetariană, într-un restaurant! Acesta a avut un șoc când a văzut nota de plată. Iată cât a putut să plătească pentru o simplă comandă, potrivit Cancan.ro.

Cât a plătit un bărbat pentru o shaorma vegetariană. A avut un șoc când a văzut nota de plată!

Pățania dintr-un restaurant a unui bărbat s-a răspândit rapid pe internet și a generat numeroase reacții. Acesta a comandat o shaorma vegetariană pentru prânz și a primit o notă de plată de 0 dolari americani, drept urmare a unui gest de iubire!

„Tipul care mi-a făcut shaorma vegetariană a fost îndrăgostit de mine? Am încercat să plătesc și mi-a spus „Sunteți gata” și aceasta a fost chitanța”, a povestit bărbatul pe rețelele de socializare.

Pe chitanță apare prețul shaormei vegetariană, care a fost de 11,05 USD, însă totalul a fost gratuit, datorită unei mențiuni speciale de „dragoste”, care a fost inclusă și pe chitanță.

Citește și: Cât câștigă un shaormar în București. Salariul este mai mare decât al unui profesor

preț shaorma vegetariană
preț shaorma vegetariană

Postarea bărbatului a cucerit imediat internetul, strângând aproape 3 milioane de vizualizări.

„Semnele indică că da”,

„Da, și în loc să vorbești cu el, îl postezi pentru aprecieri de la străini”,

„Acest lucru mi se întâmplă uneori și cred că „încă am înțeles”, dar apoi îmi dau seama că arăt pur și simplu fără adăpost”,

„NGL este oarecum romantic, au mers înainte și au adăugat dragoste în chitanță”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la postarea norocosului.

Restaurantul de la care bărbatul a comandat shaorma vegetariană a implementat o opțiune cu inedită atunci când vine vorba de plată. Patronii au creat un buton de „dragoste” care îi permite celui care se ocupă de registru să răspândească puțină dragoste și să facă ziua mai bună unor clienți. Astfel, se explică ceea ce i s-a întâmplat, în realitate, bărbatului care a comandat shaorma vegetariană.

„Avem acest buton pe casa noastră de marcat numit „butonul iubirii”. Uneori vom folosi butonul dacă observăm că cineva are o zi proastă sau dacă și-a uitat portofelul. Încercăm să folosim butonul de cel puțin două ori pe zi”, a declarat David Garcia, managerul Huntersville Cava, pentru NBC Charlotte în anul 2018.

Vezi mai multe știri: Bătaie pe Fast Food în România. Românii consumă 22.000 de burgeri zilnic și anual 8 milioane