- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Cine este românca devenită mâna dreaptă a lui Lionel Messi. Conduce afacerile imobiliare ale starului de la Inter Miami

22 Oct, 18:42 • Cornel Ghimeșan
Românca plecată de mai bine de un deceniu în Spania a ajuns printre oamenii de încredere ai lui Lionel Messi. Andrada Manta este expertă în reședințe și hoteluri de lux în Barcelona şi conduce imperiul imobiliar al starului argentinian.
Cine este românca devenită mâna dreaptă a lui Lionel Messi. Conduce afacerile imobiliare ale starului de la Inter Miami

Românca a plecat de jos şi a ajuns acum să colaboreze cu Lionel Messi. A făcut curățenie în campinguri și a servit prin baruri, iar acum vinde apartamente de milioane de euro, dar și hoteluri întregi.

„Messi este unul dintre clienţii cu care am lucrat şi lucrez de peste 10-12 ani. Am vândut primul apartament în Barcelona şi îi achiziţionez toate hotelurile în Spania şi multe altele”, a spus Andrada manta pentru Observator.

Citeşte şi: Compania aeriană Wizz Air vinde mămăligă cu brânză în timpul zborurilor. Cât costă și cum arată alimentul vândut de compania aeriană

„Un alt om foarte modest pe care eu îl apreciez foarte mult este Ronnie de la Rolling Stones (n.r. – Ronnie Wood, chitaristul celebrei trupe), am lucrat şi cu restul trupei, dar el îmi este foarte drag”, a mai adăugat românca, palmaresul ei fiind completat de  vânzări de peste 500 de milioane de euro de când a intrat în piața imobiliară din Barcelona și alte orașe din Spania.

Citeşte şi: Bulgaria trece la euro din 2026! România rămâne blocată la leu. Ce înseamnă asta pentru noi

„Cele mai mândre momente ale mele ca antreprenor sunt că am făcut primul milion înainte de 30 de ani! Am vândut, construit, proiectat și gestionat unele dintre cele mai bune apartamente și dezvoltări de lux din întreaga țară, fiind mereu cu un pas înaintea tendințelor și cererii pieței”, se caracterizează Andrada Manta, al cătui motto este inspirat de la Coco Chanel: „Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii întotdeauna diferit”.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult