- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Uber lansează serviciile Yacht, Boat și Cruise. Prețuri de până la 200 de euro de persoană

04 Jul, 13:36 • Bocioacă Bianca
Turiștii vor putea folosi aplicația Uber pentru experiențe pe apă în Ibiza, Veneția, Atena, Paris, Mykonos, Corfu și Santorini.
Uber lansează serviciile Yacht, Boat și Cruise. Prețuri de până la 200 de euro de persoană

În luna august, Uber Yacht ajunge pe țărmurile din Ibiza, după ce anul trecut a fost lansat pe insulă serviciul de ridesharing. Noua opțiune le va permite turiștilor să rezerve în avans un iaht privat pentru o zi, direct din aplicația mobilă.

Uber Yacht va oferi grupurilor de până la 8 persoane ocazia de a naviga în jurul insulei într-un iaht Sunseeker pentru 200 de euro de persoană, cu plecări zilnice din Marina Ibiza Town la ora 12:00.

Fiecare călătorie de 8 ore include un skipper personal, o sticlă gratuită de șampanie și gustări artizanale locale. Transferurile către și de la iaht sunt incluse, indiferent de locația de pe insulă.

Citește și:  Bucureștenii, de partea aplicațiilor de ridesharing în războiul cu taximetriștii. Cererile acestora, considerate „aberante” de locuitorii Capitalei

Uber Yacht va putea fi rezervat în avans prin Uber Reserve în Ibiza începând cu 26 iulie, cu minimum 24 de ore înainte, și va fi disponibil pe toată durata lunii august.

Uber Yacht, Boat și Cruise ajunge în toate colțurile lumii

Începând din iulie, Uber va lansa și un serviciu de transport pe apă în Veneția. Clienții vor putea folosi aplicația Uber pentru a comanda un „Limo Boat” la cerere pentru a se deplasa prin Laguna Venețiană, cu prețuri începând de la 120 de euro pe călătorie. Serviciul va putea găzdui până la 6 persoane și va fi disponibil pentru rezervare între orele 8:00 și 20:00 în fiecare zi.

Mai târziu în iulie, Uber Boat din Grecia se va extinde de la Mykonos la Atena, Corfu și Santorini.

Vizitatorii Parisului din această vară vor putea să urce la bordul unei bărci electrice pentru a se bucura de Uber Cruise, un tur privat de o oră, gratuit, pe râul Sena.

Aceste noi servicii sunt lansate ca răspuns la cererea crescută pentru serviciile Uber în destinațiile turistice din Europa.

Citește și:  Noi beneficii pentru clienții Uber din România! A fost introdus un nou serviciu în aplicație

Datele din vara anului 2023 arată că cererea din partea clienților internaționali pentru serviciile Uber a crescut cu până la 55% în locuri precum Grecia și Spania.

Peste 6,5 milioane de clienți internaționali au folosit aplicația Uber în cele mai populare destinații din Europa vara trecută, cu peste 800.000 de persoane deschizând aplicația Uber în ultimele 12 luni doar în Ibiza.

Disponibilitatea Uber Yacht, Uber Cruise și a tuturor celorlalte servicii Uber Boat va fi limitată și supusă condițiilor meteorologice, potrivit money.ro.