- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Ucraineancă prinsă în timp ce încerca să își vândă copilașul de doi ani! Ce voia să facă cu cele 19.000 de lire sterline primite pentru cel mic

05 Jun, 18:08 • Alexe Raluca
O tânără în vârstă de 19 ani, din Ucraina, a fost prinsă în timp ce voia să își vândă fiul pe o sumă mare de bani. Femeia intenționa să își deschidă o afacere cu cele 19.000 de lire sterline primite în schimbul copilașului său în vârstă de doi ani.
Ucraineancă prinsă în timp ce încerca să își vândă copilașul de doi ani! Ce voia să facă cu cele 19.000 de lire sterline primite pentru cel mic

Tânăra, originară din Ucraina, a fost prinsă în flagrant în timp ce avea asupra ei suma de 19.000 de lire sterline. Cu acești bani, femeia intenționa să își deschidă o afacere. Oamenii legii au reținut-o pe tânără după ce au aflat și proveniența banilor. Suma i-a fost dată „mamei” contra fiului său în vârstă de doi ani.

Citește și: UNESCO susține că e nevoie de 9 miliarde de dolari pentru a reporni turismul în Ucraina

Ucraineancă prinsă în timp ce încerca să își vândă copilașul de doi ani

Tranzacția a avut loc în orașul Dnipro, unde tânăra mamă și-a dat fiul cu bună știință contra unei sume ce urma să se materializeze într-o afacere. Acum tânăra riscă până la 15 ani de închisoare pentru fapta sa, în cazul în care dovezile vor demonstra că este vinovată, potrivit The Sun.

„La ora stabilită, ea a venit la locul de întâlnire, unde a fost reținută în timp ce primea banii. Ea nu a vrut să aibă grijă de fiul ei, așa că a decis să-l vândă și să folosească banii pentru a-și deschide propria afacere”, au anunțat autoritățile, care au menționat și faptul că cel mic fusese vândut „unei cunoștințe” ale mamei sale adolescente.

Oamenii legii au efectuat percheziții și la domiciliul femeii, de unde au fost ridicate diverse probe materiale.

Copilul a fost preluat de către serviciile sociale din Ucraina și încredințat unei asistente sociale, iar mama lui a fost reținută pentru o perioadă de 60 de zile, timp în care se vor face cercetări amănunțite. Nu s-au furnizat detalii privind identitatea femeii și nici a celui care a oferit banii în schimbul copilului.

„Infracțiunea a fost documentată de către departamentele de poliție ale Poliției de Migrație și ale Departamentului de Investigații al Poliției Naționale din regiunea Dnipro, în cooperare cu Departamentul de Analiză Criminală” se arată în comunicatul Poliției.

Citește și: Comisia Europeană prelungește cu 12 luni suspendarea taxelor pentru importurile din Ucraina