- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Un bărbat a pierdut premiul în valoare de 1 milion de lire sterline de la loterie pentru că nu l-a revendicat. El nu a respectat termenul-limită impus de Loteria Națională

16 Oct, 19:20 • Amarie Giorgiana
Un bărbat a pierdut premiul în valoare de 1 milion de lire sterline pentru că nu și-a revendicat câștigul în termenul-limită impus de Loteria Națională a Regatului Unit.
Un bărbat a pierdut premiul în valoare de 1 milion de lire sterline de la loterie pentru că nu l-a revendicat. El nu a respectat termenul-limită impus de Loteria Națională

Un bărbat și-a pierdut premiul în valoare de 1 milion de lire sterline câștigat la Loterie pentru că nu l-a revendicat. Acesta nu a respectat termenul-limită al Loteriei Naționale.

Jucătorul din Regatul Unit a rămas fără premiu, iar Loteria Națională a confirmat că biletul câștigător al Millionaire Maker din Regatul Unit a fost luat în Rhondda Cynon Taf, Țara Galilor, pe 16 aprilie, dar bărbatul nu și-a revendicat premiul înainte de limita de 180 de zile, ultima zi fiind duminică.

Citește și: Noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Cum poți câștiga peste 7 milioane de euro

Cum a pierdut un bărbat premiul câștigat la loterie

Un jucător britanic a pierdut premiul în valoare de 1 milion de lire sterline pentru că nu și-a revendicat câștigul în termenul-limită impus de Loteria Națională a Regatului Unit. Biletul fusese achiziționat în Rhondda Cynon Taf, Țara Galilor, pe 16 aprilie, dar acesta nu și-a revendicat premiul înainte de limita de 180 de zile, care a expirat duminica trecută.

Reprezentanții Loteriei Naționale au făcut mai multe apeluri către jucători, rugându-i să își verifice biletele pentru a afla codul câștigător. Cu toate acestea, premiul a rămas nerevendicat, notează The Daily Star.

În ciuda apelurilor repetate făcute de către reprezentanții Loteriei, aceștia nu au putut face altceva decât să anunțe că premiul nu a fost revendicat.

Andy Carter, consilierul principal al câștigătorilor Loteriei Naționale a spus că „Din păcate, pot confirma că deținătorul biletului nu s-a prezentat în termenul-limită pentru a-și revendica premiul și că acum a ratat, din păcate, această sumă substanțială de bani”.

Acesta a mai spus și că suma de bani va fi redirecționată către proiectele caritabile și comunitare susținute de Loteria Națională, care strânge aproximativ 30 de milioane de lire sterline în fiecare săptămână pentru astfel de cauze.

„Cu toate acestea, banii se vor adăuga acum la cele 30 de milioane de lire sterline strânse în fiecare săptămână pentru proiectele finanțate de Loteria Națională”, a adăugat el.

Citește și: Și-a cerut partenera în căsătorie și imediat după au câștigat la Loto. Cei doi pensionari s-au cunoscut cu câteva luni în urmă la o sală de jocuri de noroc. „Ne iubim la nebunie””

Tags: