- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Doi soți au primit interdicție pe viață de la Disneyland, după ce au așteptat 12 ani să fie acceptați în clubul exclusivist al parcului de distracții

20 Sep, 20:53 • Bocioacă Bianca
Diana și Scott Anderson, un cuplu american, estimează că au cheltuit cel puțin un milion de dolari la Disneyland. Din 2012 până în 2017 au fost membri ai Club 33, un club exclusivist al parcului de distracții din care au fost excluși pe viață, după ce bărbatul a fost prin în stare de ebrietate în parc.
Doi soți au primit interdicție pe viață de la Disneyland, după ce au așteptat 12 ani să fie acceptați în clubul exclusivist al parcului de distracții

Diana și Scott Andreson, ambii în vârstă de 60 de ani, au vizitat Disneyland chiar și de 80 de ori pe an, cheltuind de fiecare dată mii de dolari pentru camere de hotel, mâncare și băutură, transport și acces la evenimente speciale, scrie The Times.

Printre evenimentele private la care cei doi soți aveau acces se numărau cina la Hauted Mansion pentru 2.500 de dolari și petrecerile de Anul Nou.

Aceștia au stat de foarte multe ori în apartamentul privat al lui Walt Disney situat deasupra casei de pompieri de pe Main Street și au putut pilota plumbarea cu barca Mark Twain Riverboat.

„Se întâmplau o mulțime de lucruri care erau evenimente unice în viață”, a declarat Scott Anderson.

Citește și: Un bărbat din California a plătit, din greșeală, factura la electricitate a vecinului său, timp de 15 ani

Cercul lor social se învârtea în jurul oamenilor pe care îi cunoscuseră la Club 33, însă, toată distracția s-a sfârșit când calitatea lor de membri a fost anulată în septembrie 2017, după ce Scott a fost acuzat că era beat într-un parc Disney.

Bărbatul a spus că suferea de o afecțiune medicală cunsocută sub numele de migrenă vestibulară, care provoacă amețeli.

Au dat în judecată Disney și au primit interdicție pe viață

Cei doi soți au dat în judecată Disney petnru a fi reintegrați în clubuș exclusivist. După ce au pierdut bătălia juridică care a durat șapte ani, aceștia au fost obligați să plătească o taxă legală de 400.000 de dolari și au primit interdicție pe viață în clubl parcului de distracții.

Citește și: Vrei să lucrezi la Disneyland? Sunt 7000 de posturi libere! Parcul de distracții începe turneul de recrutare

Soții Andreson au declarat că au așteptat 12 ani până să fie invitați să intre în Club 33 în 2012. În primul an au plătit 50.000 de dolari pentru taxe de înscriere și cotizații pentru un abonament platinum, care le oferea permise de acces pentru invitați, pentru a-și aduce familia și prietenii.

Primii patru ani ar fi fost minunați. Aceștia s-au întâlnit cu vedete  de la Hollywood, precum Nicolas Cage și Julia Roberts, iar clubul a devenit centrul vieții lor sociale. Totul a început să se ducă la vale în 2017, când soții Anderson spun că prețurile la hotel și la mâncare au crescu, calitatea a scăzut și a fost numit un nou director general.