- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Vrei să lucrezi la Disneyland? Sunt 7000 de posturi libere! Parcul de distracții începe turneul de recrutare

14 Sep, 12:09 • Preda Silvia
Disneyland Paris vrea să recruteze 7.000 de angajați pentru diferite roluri, inclusiv pentru atracțiile sale, hoteluri dar și restaurante.
Vrei să lucrezi la Disneyland? Sunt 7000 de posturi libere! Parcul de distracții începe turneul de recrutare

Disneyland Paris face un efort de extindere, într-o perioadă de creștere a numărului de turiști. Vrea să recruteze 7.000 de angajați, informează lefigaro.fr.

Disneyland Paris organizează sesiuni de recrutare, oferind atât contracte pe perioadă nedeterminată, cât și determinată, de la două săptămâni la câteva luni.

Începând cu 16 septembrie, „Casting tour” va vizita șapte orașe din Franța, Italia și Spania pentru a găsi 7.000 de oameni dispuși să lucreze în hoteluri, restaurante, atracții și servicii tehnice. Printre orașele vizate – Lille, Sevilia, Napoli, Marsilia, Lyon, Tours și Montpellier.

Sesiunile de recrutare vor fi organizate la Lille (16-17 septembrie), Sevilla (1-2 octombrie), Napoli (6-7 noiembrie), Marsilia (3 decembrie), Lyon (9 ianuarie), Tours (21 ianuarie) și Montpellier (4 martie).

Citește și: Orășelul Copiilor din Cluj, un „Disneyland” al perioadei comuniste. Cum arată acum mocănița, atracția principală a parcului de distracții

Disneyland Paris organizează sesiuni de recrutare
Disneyland Paris organizează sesiuni de recrutare

Disneyland Paris face angajări

Candidații pot programa un interviu pe site-ul de recrutare Disneyland Paris sau pot veni fără programare. Interviul durează aproximativ 30 de minute și include întrebări despre experiența lor, abilități și un joc de rol. Cécile Balta, directorul resurselor umane, a transmis că toți candidații vor primi un răspuns în 24-48 de ore: pozitiv, negativ sau „pozitiv sub condiții” (lista de așteptare).

Disneyland Paris oferă un salariu de bază (1.784,60 euro brut) puțin peste salariul minim și un program de muncă dificil, dar compania oferă angajaților numeroase beneficii și posibilități de avansare.

Parcul de distracţii Disneyland Paris este amplasat în localitatea Marne-la-Vallée, regiunea Ile-de-France din jurul Parisului. Este prima destinaţie turistică privată din Europa şi  este şi cel mai mare angajator la o singură locaţie din Franţa.

Disneyland Paris nu mai comunică numărul de vizitatori din 2015, când a primit 14,8 milioane de persoane.

Vezi și: Vlad Dănilă, în topul Forbes al milionarilor sub 30 de ani. Ce compani a fondat românul: „Cei de la Disneyland Paris au lucrat cu noi”