- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

BNR a aprobat: Emporiki Bank Romania devine Credit Agricole din august

29 Jun, 17:58 • Redactia DailyBusiness
Banca Nationala a Romaniei (BNR) si-a dat vineri acordul pentru cumpararea pachetului de actiuni ale subsidiarei Emporiki Bank din Romania de catre Credit Agricole S.A.
BNR a aprobat: Emporiki Bank Romania devine Credit Agricole din august

Aceasta aprobare a sosit la numai doua saptamani dupa ce Emporiki Bank Grecia [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/emporiki-bank-romania-devine-credit-agricole-77529/]a anuntat transferul actiunilor[/url] detinute la Emporiki Bank Romania catre Credit Agricole S.A.

[b]Emporiki Bank Romania va adopta oficial numele comercial si sigla Credit Agricole[/b]. Procesul pentru schimbarea numelui de brand in Credit Agricole a inceput deja si se va finaliza in urmatoarele saptamani.

Potrivit bancii, numele oficial al bancii va fi schimbat in Credit Agricole Bank Romania, pana la sfarsitul lunii august, dupa ce vor fi indeplinite toate formalitatile legale necesare.

Credit Agricole Group este lider de piata in Franta si una din cele mai mari banci din Europa. Grupul are 54 de milioane de clienti si 160.000 de angajati.