- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

4 familii din Iași au rămas fără cazare în Grecia, cu toate că sejurul era plătit. Ce au făcut românii

04 Aug, 22:26 • Amarie Giorgiana
4 familii din iași și-au organizat concediul în Grecia, dar totul s-a transformat într-un coșmar. Chiar înainte de a ajunge la destinație, românii au achitat integral sejurul și așteptau cu nerăbdare vacanța. Însă, au avut parte de o surpriză majoră când au ajuns: au luat țeapă.
4 familii din Iași au rămas fără cazare în Grecia, cu toate că sejurul era plătit. Ce au făcut românii

4 familii din Iași au ales să își petreacă vacanța de vară în una dintre cele mai căutate și vizitate destinații: Grecia. Ca să fie siguri că sejurul va fi așa cum își doresc și să nu mai stea cu stres, oamenii au achitat integral concediul, apoi și-au luat bagajele și au pornit spre locație. Ajunși în Creta, oamenii au avut parte de un șoc de zile mari. Angajații hotelului la care făcuseră rezervare le-au spus că nu există camere disponibile. Astfel, românii au avut parte de o noapte de calvar, iar alternativa oferită de proprietarul hotelului a fost să doarmă afară, pe șezlong, potrivit Observator.

4 familii de români, lăsate să doarmă afară

Reprezentanții hotelului au dat din umeri când românii i-au luat la întrebări și ca să nu îi lase pe drumuri, le-a oferit o alternativă: să oarmă pe șezlonguri. Astfel, oamenii au fost nevoiți să doarmă afară, sub cerul liber, cu toate că plătiseră 4 camere în care să se odihnească. Mai mult, reprezentanții le-au spus că turiștii care țin camerele ocupate vor pleca, dar că nu se știe exact când.

Timp de două nopți, românii au fost nevoiți să doarmă afară, pe șezlonguri, iar văzând situația scandaloasă, aceștia au decis să facă situația publică. Ei s-au filmat în timp ce își petreceau nopțile afară, fără a avea nici măcar un pat.

Citește și: IRI Travel: 1,5 milioane de români merg în vacanţă cu automobilele proprii în Bulgaria, Turcia şi Grecia. Sfaturi pentru a evita nervii de pe traseu

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare și au tras un semnal de alarmă asupra celor care își rezervă vacanțe, dar nu sunt atenți la detalii și la fraudele care pot apărea. Nu este prima dată când turiștii din Grecia se confruntă cu astfel de situații. Mulți oameni ajung la destinația mult-așteptată și li se spune că nu sunt camere disponibile sau că rezervarea nu este valabilă, menționează Cancan. Mai mult, sunt și cazuri în care portofelele sau chiar mașinile le sunt furate.

Citește și: Ce li se întâmplă românilor care pleacă în concediu în Grecia. Tot mai mulți se plâng: „Așa se asigură că stai acolo și consumi sau cheltui cât mai mult”