- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A început „Litoralul pentru toţi” 2024. Se poate merge la hotel şi cu 38 de lei pe noapte! Care e cea mai ieftină stațiune

21 Aug, 22:29 • Preda Silvia
Începe „Litoralul pentru toţi” 2024, iar turiștii vor găsi prețuri mai mici cu până la 70% decât cele din vârf de sezon. Care e cea mai ieftină stațiune.
A început „Litoralul pentru toţi” 2024. Se poate merge la hotel şi cu 38 de lei pe noapte! Care e cea mai ieftină stațiune

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat lansarea unei noi ediții a programului social „Litoralul pentru toți”, desfășurat între 01-30 septembrie 2024.

Potrivit unui comunicat de presă, turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană. Aceste prețuri sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. An de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program, arată FPTR.

Zeci de unităţi de cazare din toate staţiunile de pe litoralul românesc au aderat la programul „Litoralul pentru toți”, oferind mii de cazări. FPTR se aşteaptă ca până la începutul programului peste 80 de hoteluri să se înscrie.

Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile.

Cele mai multe hoteluri vor fi deschise până la mijlocul lunii septembrie, iar turiştii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie şi relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toţi românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care preţurile sunt foarte avantajoase.

Şi în această ediţie, am colaborat cu numeroşi parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii şi condiţii de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc şi, în acelaşi timp, să aducem satisfacţie şi zâmbete pe feţele românilor”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

copil pe litoral
Copil pe litoral

Citește și: Avertismentul Poliției pentru părinții aflați în vacanță pe litoral. Nu faceți asta! Zeci de copii au fost în pericol

Cazări ieftine pe litoral. Se poate merge la hotel şi cu 38 de lei pe noapte

Conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor şi operatorilor de turism, până la finalul lunii septembrie, turiștii pot petrece un sejur la mare la preţuri începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, cazare fără masă, la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord.

În Mamaia, preţurile pornesc de la 77 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele.

Tarifele în celelalte staţiuni din sudul litoralului încep de la 60 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pachetele turistice pot fi achitate şi cu carduri de vacanţă, transmit FPTR.

Vezi și: Record absolut de turiști pe litoralul românesc. Peste 200.000 de turiști sunt la malul mării