- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A început nebunia la Lidl. Produsele aflate la mare reducere

11 Jul, 15:29 • Bumbeneci Diana
Așa cum se întâmplă săptămânal, joi aduce noi produse pe rafturile magazinelor Lidl din întreaga țară. Oferta actuală include articole esențiale care sunt foarte căutate de români.
A început nebunia la Lidl. Produsele aflate la mare reducere

Catalogul Lidl pentru această perioadă a lunii iulie include produse care au captat rapid atenția clienților. În multe dintre magazine, rafturile s-au golit rapid, deoarece mulți nu au întârziat să-și facă apariția pentru a profita de noile oferte.

Oferta Lidl pentru sfârșitul celei de-a doua săptămâni din iulie

Când vine vorba despre cumpărături, Lidl rămâne în topul preferințelor multor români datorită succesului său impresionant pe piața locală. Retailerul german și-a fidelizat clienții printr-o gamă variată de produse de calitate la prețuri accesibile.

Pe lângă produsele alimentare, catalogul Lidl oferă și o selecție diversificată de articole de uz casnic sau de sezon. De joi, 11 iulie 2024, colecția vedetă este „Pornim la drum”, care include unelte și accesorii indispensabile pentru șoferi.

Produse disponibile în oferta actuală
Printre produsele disponibile în oferta actuală, clienții din România pot achiziționa un aparat de curățat cu presiune, la prețul de 249 de lei. Dispozitivul este ideal pentru curățarea autovehiculelor, fațadelor și suprafețelor exterioare, așa cum se precizează pe site-ul Lidl.

Duză Vario standard reglabilă individual cu tranziție continuă de la jet punctual la jet pentru suprafețe

  • Presiune nominală: 8 MPa (80 de bari)
  • Presiune admisibilă: 11 MPa (110 bari)
  • 1400 W
  • 110 bar
  • 6,5 L/min

Citește și: Meteo 11-13 iulie. ANM anunță cum va fi vremea în România

Lidl
Lidl

Produsele-vedetă ale catalogului

Până pe 14 iulie, cumpărătorii vor găsi pe rafturi și un aspirator auto marca Silvercrest, un accesoriu util pentru curățarea tapițeriei auto și spațiilor interioare din automobil. La 79,99 de lei, este echipat cu un recipient pentru praf de 400 ml detașabil și fără sac. Pachetul conține și mai multe accesorii pentru utilizări variate: cap de perie, duză pentru rosturi, furtun de prelungire (80 cm).

Din cutia cu unelte nu poate să lipsească o trusă de chei tubulare. Compusă din 46 de piese, aceasta costă 69,99 de lei. În descrierea produsului se menționează:

  • Prelucrate din oțel crom vanadiu (CR-V) și oțel S2
  • În dimensiuni Matt-Finish – vizibile datorită marcajelor cu laser
  • Clichet cu dinți fini (72 de dinți)
  • 1x extensie flexibilă 6,3 mm (1/4″), dimensiune: 150 mm (lungime), funcţia Wobble asigură lucrul cu un unghi de până la 10°
  • Treapta 1: posibil unghi de lucru până la 10° şi max. 50 Nm
  • Treapta 2: poziţie stabilă a inserţiilor pentru chei tubulare, max. 62 Nm

Citește și: Temperaturi fără precedent în România. A fost emis un nou COD ROȘU de caniculă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult