- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Adevărul despre pensiile vedetelor din România! Cât primește acum Elena Merișoreanu

08 Sep, 08:26 • Preda Silvia
Mai mulți artiști din România au dezvăluit câți bani încasează, după recalcularea pensiilor. Printre ei și Elena Merișoreanu, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară.
Adevărul despre pensiile vedetelor din România! Cât primește acum Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu a primit o majorare la pensie, dar prea puțin. Artista a dezvăluit că pensia i-a crescut, după recalculare, cu doar 81 de lei, informează Click!

Artista a mai adăugat că „un pensionar fără 5.000 de lei nu s-ar putea descurca”.

„Mie, în urma recalculării pensiei mi-au dat în plus 81 de lei. Doar atât am primit, deși am 38 de ani de muncă. Probabil s-au gândit că pensia mea este destul de bunicică, de peste 4.000 de lei.

La prețurile astea atât de obraznice și de nesimțite, prin farmacii și prin supermarketuri, un pensionar fără 5.000 de lei nu s-ar putea descurca. Iarna, sunt și utilitățile, pe lângă mâncare și medicamente.

Citește și: Pensii 2024. Klaus Iohannis a semnat decretul, se schimbă impozitarea pensiilor

Ce pensie are Elena Merișoreanu după recalculare

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu

Eu tot întâlnesc vara prin mall doamne și domni în vârstă, îmbrăcați bine, care stau pe bancă. Au zis că stau pe acolo, pentru că acasă nu au aer condiționat. Nu au bani nici de o apă, le-am cumpărat tot eu.

Și la țară, vezi atâta lume amărâtă, vin părinții cu copiii în ciorăpei, le-am mai cumpărat adidași. Iar la biserică, dacă mergeți duminica, veți vedea și oameni bine îmbrăcați, care, cândva, au fost cineva, dar care acum au pensii mici. Cer și ei pachete cu mâncare”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Click!

Avocatul Poporului le transmite pensionarilor români care sunt nemulțumiți de pensii că pot contesta în instanța decizia de recalculare, dar nu mai târziu de 45 de zile de la data primirii.

În caz contrar, decizia rămâne definitivă.

Vezi și: Anunț important pentru pensionarii care au primit decizii greșite. Au termen 45 de zile de la primire!