- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Afacerea care are din ce în ce mai mult succes în România. Femeile plătesc orice sumă

04 Jun, 14:36 • stefan.vlad
Afacerea care are din ce în ce mai mult succes în România. În ultimii ani, tot mai multe persoane fac business din închirierea ținutelor pentru evenimente. Clienții țintă sunt cei care nu au bugetul necesar pentru a-și cumpăra hainele mult dorite sau cei care nu vor să îmbrace ținuta a doua oară.
Afacerea care are din ce în ce mai mult succes în România. Femeile plătesc orice sumă

Afacerea care are din ce în ce mai mult succes în România. Vara este sezonul în care au loc cele mai multe nunți și botezuri, iar vestimentația reprezintă una dintre principalele preocupări ale românilor care sunt invitați la astfel de evenimente. Pentru că imaginea contează, mulți dintre ei aruncă sume exorbitante pe haine pe care le poartă o singură dată.

Citește și: O nouă afacere bănoasă pentru agricultorii români. Ce investiţie este necesară şi ce profit se poate obţine

Afacerea care are din ce în ce mai mult succes în România

În marile orașe și nu numai, au început să devină populare așa zisele locații de unde se pot închiria rochii de ocazie. Pentru multe doamne și domnișoare, această variantă este mult mai practică, mai ales că nu scot din buzunar sume mari de bani.

Rochii de închiriat reprezintă o salvare nu doar pentru bugetele reduse, ci și pentru spațiu. Nefiind lucruri permanente, ci împrumutate, femeile nu trebuie să se gândească unde le vor depozita după eveniment.

Închirierea de rochii presupune parcurgerea unor anumiți pași. În primul rând, se va achita un avans de minim 300 de lei, care garantează faptul că rochia va fi închiriată și că posesoarea sa va avea mare grijă de ea.

Prețurile practicate de magazinele de închiriere sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, pentru câteva zile, o rochie de designer costă între 500 și 1.000 de lei. Condiția esențială în cazul închirierii de rochii este predarea lor în stare excelentă, fără defecte, potrivit Fanatik.ro.

Nu doar doamnele sunt interesate de închirierea ținutelor, și domnii pot închiria diverse costume potrivite pentru fel de fel de ocazii.