- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Alertă pentru românii care au card la această bancă! Rămâi fără niciun leu în cont

25 Aug, 10:24 • Preda Silvia
O cunoscută bancă din România a lansat un avertisment pentru clienții săi. Tot mai mulți români cad în plasa escrocilor. Iată la ce trebuie să fiți atenți!
Alertă pentru românii care au card la această bancă! Rămâi fără niciun leu în cont

Banca Transilvania

a transmis un comunicat important pentru toți clienții săi. Potrivit reprezentanților băncii, e nevoie de vigilență sporită în fața atacurilor online, care s-au intensificat în ultima perioadă.

Cei care au conturi și carduri la Banca Transilvania sunt sfătuiți să fie atenți la campaniile de phishing și la reclamele false care circulă pe internet.

„Îmbunătățește-ți viața investind (o anumită sumă) în BT” / „Cel mai bun program pentru a genera venituri cu un depozit minim” – sunt doar două din reclamele false care au putut fi găsite pe internet.

Avertisment de la Banca Transilvania! Infractorii încearcă să fraudeze oamenii

Mai mulți români au fost informați că au primit colete pe care nu le-au comandat, pentru care li se solicita plata unor taxe. E o capcană!

Avertisment de la Banca Transilvania
Avertisment de la Banca Transilvania

Citește și: Ce trebuie să faci dacă ai uitat codul PIN al cardului bancar. La 3 încercări greșite, se blochează automat

Banca Transilvania avertizează clienții să nu facă plăți pentru colete sau premii nesolicitate și să nu ofere niciodată detaliile cardului în astfel de situații.

Protejarea banilor clienților și confidențialitatea datelor sunt baza fiecărui produs sau serviciu al băncii noastre. Practic, îl gândim pe fiecare în parte cu atenție la detalii și cu empatie.

Știm că banking-ul online înseamnă multe oportunități, dar și riscuri sau chiar pierderi pentru cine nu este cu ochii în patru”, au precizat oficialii BT.

Recomandări pentru clienți:

  • Nu faceți plăți pentru colete sau premii pe care nu le-ați solicitat!
  • Nu furnizați detaliile cardului în mod neautorizat!
  • Contactați Banca Transilvania în cazul în care aveți suspiciuni legate de siguranța banilor sau a datelor dumneavoastră!

Vezi și: Românii care vor fi iertați de toate datoriile la bancă. „Legea celei de-a doua șanse” intră în vigoare