- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum îți poți cumpăra alimente cu până la 60% mai ieftine. Pașii pe care trebuie să-i urmezi

11 Jun, 23:49 • Stefan Simion
Românii își vor putea cumpăra alimente cu 60% mai ieftine, începând din 1 iulie. De această super-ofertă beneficiază și restaurantele.
Cum îți poți cumpăra alimente cu până la 60% mai ieftine. Pașii pe care trebuie să-i urmezi

Alimente cu 60% mai ieftine doar dacă le co0mnazi de pe o platformă nou-lansată, dezvoltată de un producător din industria alimentară.

Pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să-ți cumperi alimente la prețuri super-mici

Am stabilit deja că 60% din preţul produselor se pierde din buzunarul consumatorului final prin lanţul de distribuţie. Noi nu vrem asta. Vrem produse bune calitativ la un preţ corect. Pentru a realiza acest lucru, am lansat platforma zizam.ro mai întâi în zona Braşov şi acum lansăm platforma business to business pentru toată ţara„, a declarat Valentin Şoneriu, dezvoltatorul acestei platforme.

alimente
Valentin Șoneriu

Astfel, începând din iulie, unitățile HoReCa, dar și românii de rând își pot face cont pe platforma zizam.ro și îşi vor putea comanda produsele dorite direct din platformă. Mai mult, aceștia vor avea posibilitatea să își aleagă zilele de distribuţie şi să urmărească traseele livratorilor.

Restaurantele îşi vor putea alege zilele de livrare, traseele maşinilor sunt publice, comenzile se dau prin platforma. Mai uşor de atât- pentru clienti, şi mai complicat pentru noi :)-, nu se poate„, mai spune Șoneriu.

Citeste si Ce se întâmplă cu o platformă de cumpărături iubită de români. UE o obligă să facă schimbări majore până în septembrie

Platforma va fi disponibilă momentan doar pentru judeţul Braşov. Platforma a fost gândită ca zonă de desfacere pentru produsele brandurilor proprii, inclusiv CarmOlimp.

Tot de pe platformă se va putea comanda și mâncare gătită de la 16 branduri proprii şi produse ale fabricii CarmOlimp.

Alimente cu până la 60% mai ieftine

Cei interesați să comande de pe platforma zizam.ro vor găsi produse alimentare chiar şi cu 60% mai ieftine decât în supermarketuri. Dezvoltatorul Valentin Şoneriu este convins că acest tip de comerț va revoluţiona întreaga piaţă de desfacere a mâncării din România.

Platforma zizam.ro promite mâncare bună la cel mai corect preţ de pe piaţă, întrucât cercetează şi dezvoltă procese tehnologice de obţinere a produselor culinare de înaltă calitate cu costuri reduse, pentru a deveni un disruptor pe piaţă, bazându-se pe corectitudine şi inovare şi pe sistemul de gamefication. Chiar cred că oamenii au nevoie de corectitudine, atât în ceea ce priveşte calitatea cât şi în ce priveşte produsele (…)„, a mai spus Şoneriu.

Citeste si Românii nu mai gătesc, ci preferă livrările la domiciliu! Un bucureștean a comandat mâncare în valoare de 27.000 de euro

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult