- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Altex dă lovitura pe piața magazinelor electro-IT! Unde a fost deschis cel mai mare tehno-mall de 6000 de m2

30 Jul, 19:29 • Cornel Ghimeșan
Altex se poziționează pe una dintre cele mai înalte poziții în topul retailerilor tech. Un uriaș mall de electro-it a fost deschis în România. Acesta se întinde pe o suprafață de 6000 de m2 și se află în București.
Altex dă lovitura pe piața magazinelor electro-IT! Unde a fost deschis cel mai mare tehno-mall de 6000 de m2

Altex, liderul incontestabil al pieței de electro-IT din România, a bifat recent o mare reușită, mai exact inaugurarea celui mai mare magazin de tehnologie din țară, situat în zona București-Nord. Aceast moment marchează un succes impresionant, care reprezintă și un important pas pentru companie. Ba mai mult, mall-ul tech oferă clienților o experiență de shopping inovatoare, adaptată pasiunilor și cerințelor actuale în materie de tehnologie.

Noul magazin Altex din București-Nord, cu o suprafață impresionantă de peste 6.000 de metri pătrați, stabilește noi standarde în industria de retail tehnologic, având ca scop să devină un punct de atracție major pentru toți cei pasionați de gadgeturi și inovații. În acest spațiu vast, vizitatorii pot descoperi o paletă extinsă de produse tehnologice de ultimă generație, de la electrocasnice inteligente până la cele mai recente gadgeturi, toate prezentate într-un cadru modern și prietenos.

Citește și: Un ordin UE schimbă regulile pentru români. Dacă ai carduri și conturi la Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING, trebuie să știi asta!

Printre caracteristicile remarcabile ale noului magazin se numără selecția de branduri de top, expozițiile interactive și spațiile dedicate testării produselor. Aceste facilități sunt concepute pentru a încuraja interacțiunea directă cu tehnologia, oferind clienților oportunitatea de a explora și a testa cele mai noi inovații înainte de achiziție.

Magazinul este deschis pentru vizitatori în fiecare zi a săptămânii, între orele 9:00 și 21:00, oferind o experiență de cumpărare convenabilă și accesibilă.

Altex, lider incontestabil în România

Altex se afirmă ca lider pe piața de retail din România, cu o rețea extinsă de peste 135 de magazine deschise în întreaga țară. De la înființarea sa, acum aproape trei decenii, Altex a evoluat de la un mic business local axat pe importul de televizoare într-un lider al sectorului de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Compania a avut mereu ca obiectiv principal punerea la dispoziție de produse de înaltă calitate care să răspundă nevoilor diversificate ale consumatorilor și soluții de finanțare accesibile. În acest context, Altex a introdus serviciul „2X diferența”, care garantează clienților cele mai bune prețuri din România, comparativ cu alte magazine, fie ele online sau offline.

În plus, Altex a diversificat și serviciile oferite, nu doar gama de produse. Pentru a facilita accesul clienților la soluții financiare, compania a înființat Credex, o entitate specializată în credite de consum. Credex oferă opțiuni de finanțare flexibile și la dobânzi scăzute, atât pentru achizițiile efectuate pe website-ul Altex, cât și în rețeaua națională de magazine, sprijinind astfel clienții în accesarea produselor dorite cu o mai mare ușurință.

Citește și: Cenntro România anunță livrarea primului vehicul electric utilitar LOGISTAR 200 VAN catre francizorul Fan Curier Bistrița

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult