- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce avere au Andra și Cătălin Măruță. Cei doi au mai multe afaceri, în 2023 și-au deschis cea mai recentă firmă: „Noi am muncit, când alții se distrau”

11 Oct, 21:59 • Toma Anca
Sunt două dintre cele mai populare vedete din showbiz, iar la capitolul finanțe nu stau deloc rău. Andra și Cătălin Măruță, căci despre ei este vorba, nu sunt doar căsătoriți și părinți, ci și parteneri de afaceri. În toți acești ani, au reușit să strângă o avere destul de consistentă, încât își asigure un stil de viață acum cum și-l doresc.
Ce avere au Andra și Cătălin Măruță. Cei doi au mai multe afaceri, în 2023 și-au deschis cea mai recentă firmă: Noi am muncit, când alții se distrau

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longegive cupluri din showbiz. Nu doar viața personală îi leagă foarte mult, ci și cea profesională, pentru că au mai multe afaceri împreună. Cei doi locuiesc într-o vilă de un milion de euro, iar pe lângă salariile primite de la Pro TV, câștigă bani din mai multe business-uri.

Cătălin Măruță e prezentatorul emisiunii „La Măruță”, iar în paralel se ocupă și de podcastul său, „Acasă la Măruță”. Andra e una dintre cele mai artiste din țară și e jurată la Românii au Talent.

Citește și: Sumele colosale produse de Eva Măruţă cu filmul „Tati Part-time”. Peste 7 milioane de dolari doar din cinematografe

Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți, să știi. Unii poate au primit de la părinți ajutor ca să înceapă cu dreptul, ceea ce este, desigur, minunat: să îți dăruiască o casă, o mașină, să te ajute să găsești un loc de muncă.

Dar noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau. Apreciem cu atât mai mult ce avem astăzi când știm ce greu am construit, dar și ce ușor am putea pierde totul”, a spus Cătălin Măruță pentru Viva.ro.

Ce afaceri au împreună Andra și Cătălin Măruță

Cătălin Măruță deține 20% din firma Plan B Music SRL, iar Andra are 80%. Afacerea a avut venituri de peste 3,1 milioane de lei în 2022, iar profitul a fost de peste 1,6 milioane de lei, cu un singur angajat. Firma avea, la finalul lui 2022, și datorii de 3,1 milioane de lei.

O altă firmă pe care o au cei doi este Ocean Music SRL, unde Măruță are 80%, iar Andra, 20%. În 2022, firma a avut venituri de peste 3,5 milioane de lei și profit de peste 993.000 de lei, cu doi angajați. Datoriile: 4,8 milioane de lei.

În Studio 78 SRL, Măruță are 90% din părțile sociale, Andra – 10%. Firma se ocupă cu „Activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune”.

La firma Andra Records SRL, atât artista, cât și prezentatorul dețin părți egale. Firma a avut venituri de aproape 6 milioane de lei în 2022 și un profit net de aproape 4 milioane de lei, cu un singur angajat. Datorii la finalul lui 2022: 4,5 milioane de lei.

În aprilie 2023, Andra și Cătălin Măruță și-au lichidat o firmă pe care o dețineau împreună, Sunny Music SRL, iar la o lună distanță, în mai 2023, au deschis firma Avocado Music SRL.