Andreea Raicu, în vârstă de 47 ani, este una dintre cele mai celebre femei de televiziune din România. Pe lângă pasiunea pentru carieră, ea iubește și să gătească, iar recent a dezvăluit o rețetă delicioasă pentru o salată sănătoasă și sățioasă.
Andreea Raicu a reușit să câștige inimile românilor datorită profesionalismului, autenticității și energiei. Cu toate că are o carieră de succes, vedeta nu s-a rezumat doar la asta și a evoluat pe mai multe planuri. Ori de câte ori are ocazia, ea vorbește pe rețelele de socializare despre dezvoltare personală, locuri care merită vizitate, sănătate, dar și despre gătit, aceasta din urmă fiind una dintre marile ei pasiuni.
Andreea Raicu se bucură de un real succes în lumina reflectoarelor, dar a făcut pași mari și pe plan personal. Când vine vorba despre sănătate, vedeta este extrem de atentă la ce mănâncă și nu sare peste zilele de mers la sală. Hotărâtă în ceea ce privește alimentația, Andreea încearcă tot felul de rețete interesante pe care le împărtășește cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.
Recent, vedeta a postat pe contul său de Instagram un filmuleț în care a pregătit o salată cu gust sărat, dar și dulce. Cu toate că la prima vedere ingredientele pot părea neobișnuite, ele sunt la îndemâna oricui, notează Kfetele. Mai mult, această salată este foarte sănătoasă și aduce beneficii în reducerea colesterolului, reglarea zahărului din sânge și contribuirea la o digestie mai bună. Iată lista de ingrediente:
Mod de preparare:
“Salata are un sos foarte gustos, din muștar, sare, ulei de măsline, oțet de mere, miere și brânză feta, rodie, ca să o facă foarte colorată și e un antioxidant foarte bun, pere, cred că o să pun una singură, să nu iasă foarte, foarte dulce și ceapă pentru sos… și mai am nucile pecan care sunt super, super sănătoase, te ajută să îți reduci colesterolul, reglează zahărul din sânge și ajută la digestie (…) și în primul rând, îți produc o senzație de sațietate, ca să nu mănânci atât de mult cum suntem noi obișnuiți”, a spus vedeta.
„Pentru sos, într-un bol punem o lingură de muștar, 3-4 linguri de ulei de măsline, o lingură de oțet de mere, ceapă tăiată mărunt, sare, piper.
Pentru restul de salată, pe lângă cea aleasă, adăugăm semințele de rodie, o pară tăiată mărunt, nuci pecan tăiate mai mici, brânză feta cubulețe, la final sosul și amestecăm.”, a încheiat Andreea.
Citește și: Rețeta de salată boeuf a lui Florin Dumitrescu. Secretul care schimbă gustul și consistența preparatului