- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Andrei Caramitru lansează un pariu de 100.000 de euro pe Facebook. Ce trebuie să facă cei care vor să câștige banii

17 May, 18:11 • Adrian Popovici
Andrei Caramitru a anuțat că este dispus să ofere 100.000 de euro celor care aduc dovezi că ar avea interese în zona imobiliară. În ultima perioadă acesta a fost acuzat că ar fi implicat în acest domeniu
Andrei Caramitru lansează un pariu de 100.000 de euro pe Facebook. Ce trebuie să facă cei care vor să câștige banii

Andrei Caramitru, cunoscut economist și personalitate publică, a făcut o declarație surprinzătoare pe rețelele de socializare, anunțând că este gata să ofere un premiu substanțial în valoare de 100.000 de euro. Această sumă impresionantă urmează să fie scoasă direct din propriul său buzunar și să fie acordată unei persoane din România care va reuși să îndeplinească o anumită condiție, notează Știri pe Surse.

După cum a explicat în postarea sa, Andrei Caramitru este pregătit să ofere un premiu consistent în valoare de 100.000 de euro persoanei sau persoanelor care vor reuși să aducă dovezi care sprijină unele dintre acuzațiile care i se aduc în spațiul public în ultima perioadă.

„Aveți oportunitatea să vă îmbogățiți! 100.000 de euro! În trei săptămâni! Vi-i dau eu, mă angajez aici public”, își începe el postarea, după care explică și care ar fi condițiile”, explică Andrei Caramitru în postarea în care își anunță pariul.

Andrei Caramitru. Foto: Facebook
Andrei Caramitru. Foto: Facebook

În ce condiții dă Andrei Caramitru cei 100.000 de euro?

Andrei Caramitru a decis să ofere un premiu considerabil în valoare de 100.000 de euro cu o condiție clară: să i se aducă dovezi concrete că el sau familia au interese sau afaceri în domeniul dezvoltării imobiliare din București.

După cum explică acesta, cei care vor să dovedească asta trebuie să aducă documente care să ateste posesiunea de terenuri, drepturi litigioase sau orice alte implicații contractuale cu dezvoltatori imobiliari, fie în prezent, fie în trecut.

„Condiție: Dacă cineva vine cu documente – dovezi clare cum că eu sau familia mea avem cel mai mic interes de dezvoltare imobiliară în București (terenuri, drepturi litigioase și alte chestii, orice fel de contract cu vreun dezvoltator acum sau în trecut)”, a mai adăugat Andrei Caramitru în postarea sa.

„Casa în care stau nu se pune, da? Orice leu primit oricând în trecut sau orice contract cu vreun partid, candidat sau vreun dezvoltator sau vreo persoană implicată în piața imobiliară. Orice leu primit oricând din contracte cu statul. Orice acțiune sau obligațiune deținută la vreun dezvoltator sau ceva legat de piața imobiliară”, a mai adăugat acesta.

Andrei Caramitru își motivează gestul, explicând că a luat această decizie în urma acuzațiilor din ultima perioadă legate de implicarea sa sau a familiei sale în domeniul imobiliar din București.

„Hai, bre. Nu mai acuzați degeaba. Veniți cu dovezi precise. E trist ca trebuie să fac asta dar îmi e scârbă de câte acuzații absurde primesc. Veniți cu dovezi și primiți 100.000 de euro. Premiu. Hai martorii lui Mesia neprihănitul. La muncă”, a concluzionat acesta.

Citește și: