- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Angajări la ANAF. Ce trebuie să ştie viitorii candidaţi pentru locurile de muncă stabile de la stat

25 Oct, 16:31 • Cornel Ghimeșan
ANAF anunță sute de posturi disponibile pentru românii care caută locuri de muncă stabile în sectorul public. În cadrul acestei campanii de recrutare, Agenția Națională de Administrare Fiscală scoate la concurs peste 200 de posturi pentru diverse funcții, inclusiv șoferi, electricieni, tâmplari, inspectori și consilieri juridici, majoritatea pozițiilor fiind destinate Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București.
Angajări la ANAF. Ce trebuie să ştie viitorii candidaţi pentru locurile de muncă stabile de la stat

Sute de posturi libere la ANAF au fost puse la bătaie! De la șoferi, electricieni și inspectori, până la tâmplari și consilieri juridici, Agenția Națională de Administrare Fiscală scoate la concurs peste 200 de lopcuri de muncă.

Citeşte şi: Taxe de 500 de lei pentru români! Imposibil de evitat

Mai precis, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București urmează să organizeze concursuri pentru ocuparea a 163 de posturi de inspectori și consilieri juridici, precum și 46 de posturi de șoferi, tâmplari și electricieni, transmite bugetul.ro.

Concursuri pentru ocuparea a sute de posturi libere la ANAF

Persoanele care doresc doresc să aplice trebuie să fie atentela termenul limită pentru depunerea dosarelor, acesta fiind 6 noiembrie 2024 pentru posturile de electricieni, tâmplari, șoferi și îngrijitori, în timp ce examenele scrise și practice să aibă loc pe 14 noiembrie. De asemenea, pentru posturile de inspectori și consilieri juridici, dosarele se depun până pe 13 noiembrie, iar probele scrise sunt programate în perioada 26-28 noiembrie la sediul ANAF din București, Str. Prof. Dr. Dimitrie Gerota nr. 13, sector 2. Tot la acolo se depun și dosarele de concurs, respectându-se programul: de luni până joi între orele 08.30 – 16.30 și vineri, de la 08.30 la 14.00.

Citeşte şi: Ce rate plătesc românii la apartamente. Clujenii iau cele mai mari credite

Totodată, se poate apela și la un serviciu de curierat, iar dosarul se transmite și în format electronic la adresa de e-mail [email protected]. Pentru a putea participa, candidații trebuie să se asigure că îndeplinesc cerințele specifice fiecărei poziții, iar probele de concurs includ teste de aptitudini, atât teoretice, cât și practice, pentru a verifica nivelul de competență.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult