- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Beneficii pe bandă rulantă pentru angajații Penny în 2024. Se fac angajări în România!

29 May, 23:05 • Fundeanu Madalina
Noi locuri de muncă disponibile pentru români! Se fac angajări la Penny, iar viitori angajați vor avea parte de o mulțime de beneficii!
Beneficii pe bandă rulantă pentru angajații Penny în 2024. Se fac angajări în România!

În cazul în care ești în căutarea unui loc de muncă, trebuie să știi că Penny face angajări! Salariile pentru un casier pornesc de la 3.500 de lei, iar lista de beneficii este uriașă. Angajații primesc, pe lângă câștigul salarial fix și bonusuri, tichete de masă, sporuri de sărbători, zile suplimentare de concediu și multe alte avantaje.

Penny își mărește echipa cu noi angajați! Iată care sunt beneficiile oferite de un astfel de job

Conform unui anunț de angajare postat pe platforma de recrutare eJobs, nu ai nevoie de experiență, dar este necesar să ai studii medii. De asemenea, este necesar să ai disponibilitate de a lucra în ture organizate toată săptămâna (dimineața și după-amiaza), iar tura de weekend va fi răsplătită cu un spor suplimentar. În plus, trebuie să ai rezistență la efort și un ritm alert de lucru, pentru a putea ține pasul cu cerințele de la locul de muncă.

Iată care sunt beneficiile unui astfel de job în magazinele Penny, potrivit anunțului de angajare:

  • Pachet salarial, format din salariu fix si bonusuri (de performanță, de retenție/reducere a fluctuației, de grijă privind prospețimea produselor);
  • Tichete de masă acordate sub forma de card, tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun;
  • Spor de 100% pentru zilele de sărbatori legale lucrate;
  • Spor de 50% pentru zilele de weekend lucrate;
  • Asigurare medicală privată;
  • Traininguri și formări profesionale;
  • Acces la biblioteca Bookster, de unde se pot împrumuta cărți în mod gratuit;
  • Zile suplimentare pentru concediu de odihna. Pornim de la 22 de zile de concediu și numarul de zile de concediu crește în funcție de vechimea în companie;
  • Zi liberă plătită de ziua ta de naștere;
  • Voucher pentru rechizite școală și pentru scutece nou născuți.

Citește și: Un gigant american face angajări în România. Sute de locuri de muncă remote pentru specialiștii din acest domeniu

angajări la Penny
angajări la Penny

De asemenea, în anunț au fost publicate și criteriile pe care trebuie să le respecte candidatul care aplică la acest job, după cum urmează:

  • trebuie să construiești o relație deschisă cu clienții magazinelor Penny într-o atmosferă plăcută și profesionistă;
  • să fii implicat în gestiunea corectă și eficientă a produselor din magazin;
  • să fii responsabil cu aprovizionarea mărfurilor la raft;
  • să menții standardele în conformitate cu politica Penny (magazin curat, ordonat, aprovizionat);
  • să comunici în cadrul echipei într-un mod prietenos, de la egal la egal, cu respect;
  • să acționezi alături de echipa Penny cu responsabilitate pentru societate și mediul înconjurator;
  • să ajuți la o organizare mai bună a magazinului.

Dacă ești interesat, poți aplica pe platforma eJobs sau poți accesa pagina de cariere https://cariere.penny.ro/ sau adresa de e-mail: [email protected].

Primul magazin fără casieri construit de Penny în România a fost inaugurat miercuri, 29 mai

Primul magazin autonom din România, construit de retailerul german Penny, a fost inaugurat astăzi, 29 mai, în sectorul 6 din București.

Astfel, clienții care vizitează primul magazin autonom Penny își vor putea alege produsele, iar cu ajutorul senzorilor montați în magazin acestea vor fi scanate direct. În situația în care clienții nu mai doresc un produs și îl așează înapoi pe raft, sistemul îl va scoate automat de pe bon.

„Ducem experiența cumpărăturilor la următorul nivel. În primul magazin complet autonom PENNY, intri, îți rezolvi rapid lista de cumpărături și plătești la final, fără să petreci timp la casa de marcat.

Alege-ți produsele preferate din selecția noastră și pune-le fără griji direct în sacoșa ta, pentru că articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui sistem de camere smart, amplasate în magazin.

Poți oricând să plasezi produsele înapoi la raft, iar acestea se vor scadea automat de pe bon. Chiar dacă nu vei reuși sa plasezi produsele la locul lor, sistemul își va menține funcționalitatea iar produsele nu vor apărea pe bon”, a transmis retailerul Penny.

Vezi mai multe știri: Un retailer din Rusia s-a extins pe piața din România și face angajări. În ce orașe se află cele 11 magazine ale companiei rusești