Angajați în mai multe orașe din țară. Mega Image își continuă extinderea și anunță noi angajări, pe mai multe poziții. Pentru casier și lucrător comercial, supermarketul oferă salarii care încep de la aproximativ 2.400-2.500 de lei net, la care se adaugă tichete de masă.
În Constanța, salariile pentru angajați sunt cuprinse între 2.400 și 2.800 de lei net lunar, iar în Brașov sunt mai mari între 2.500 și 3.200 de lei net. Pe lângă pozițiile de bază, Mega Image oferă și salarii atractive pentru posturile de asistent manager și șef de departament.
În Brașov, un asistent manager poate câștiga un salariu de 3.500 de lei net. În Timișoara, un șef de departament cu doi ani de experiență primește un salariu net de aproximativ 2.750 de lei lunar.
Mai mult decât atât, pe lângă salariu, angajații primesc și pachete de beneficii suplimentare, cum ar fi tichete de masă și bonusuri periodice.
Mega Image anunță că au dus la bun sfârșit angajamentele ce vor fi implementate după ce se va aproba concentrarea economică rezultată în urma achiziționării de către grupul Ahold Delhaize, care deține Mega Image, a companiei Profi Rom Food. Aprobarea va fi realizată de Consiliul Concurenței.
„Partea Generală, aplicabilă tuturor furnizorilor, reprezintă o procedură clară și transparentă privind regulile de listare și delistare a produselor, precum și de gestionare a relațiilor comerciale, și stabilește modalități obiective și echidistante de evaluare a produselor, asigurând, totodată, respectarea cerințelor privind calitatea și siguranța, în scopul protejării consumatorilor”, transmite comunicatul.
Partea Specială se aplică doar furnizorilor care realizează mai mult de 20% din cifra lor de afaceri cu cele două rețele și include „o serie consistentă de garanții și măsuri de protecție suplimentare create în beneficiul furnizorilor”.
De asemenea, un element important de protecție este reprezentat de „angajamentul conform căruia furnizorii incluși în această categorie nu vor fi delistați, excepție făcând situațiile cu totul excepționale, clar definite în procedură, care privesc în principal aspecte precum siguranța și sănătatea alimentelor, calitatea produselor, respectarea normelor legale”.