- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Antena 1 a plătit o avere pentru exclusivitatea nunții lui Ianis Hagi. Nimeni nu se aștepta la o așa sumă

17 Jul, 11:17 • stefan.vlad
Antena 1 a plătit o avere pentru exclusivitatea nunții lui Ianis Hagi. Publicul s-a arătat însă contrariat, întrucât nicio altă televiziune nu a avut acces la eveniment, iar regulile au fost destul de stricte. De asemenea, s-a impus și interdicția accesului tuturor jurnaliștilor sau reprezentanților media în incinta Bisericii Sf. Visarion și a Palatului Știrbey.
Antena 1 a plătit o avere pentru exclusivitatea nunții lui Ianis Hagi. Nimeni nu se aștepta la o așa sumă

Antena 1 a plătit o avere pentru exclusivitatea nunții lui Ianis Hagi. După cununia religioasă, Palatul Știrbey i-a găzduit pe cei aproximativ 700 de invitați, unde au fost tratați cu un meniu de lux, muzică live și diverse momente de divertisment, însă nu au fost uitate din tradițiile.

Nunta nu se face fără Hlambură. Este steagul cu care dansăm toată noaptea. Sunt tradițiile noastre și ne mândrim cu ele. Ne iubim tradițiile(…) Palatul Știrbey este una dintre cele mai spectaculoase locații din București.

Prima dată când ne-am dus acolo, ne-am simțit foarte bine, am simțit că putem să planificăm nunta așa cum ne-o dorim. Iar apoi era și discuția de număr. La noi nunțile se fac într-un număr cât mai mare și oamenii acolo au putut să ne pună pe tavă tot ce ne-am dorit”, explică fotbalistul.

Citește și: Se construiește stadionul „Gheorghe Hagi” în Constanța! Anunțul făcut de primărie despre arena de 76 milioane de euro

Antena 1 a plătit o avere pentru exclusivitatea nunții lui Ianis Hagi

Trustul familiei Voiculescu a plătit o sumă impresionantă pentru ca cel mai important eveniment din viața lui Ianis Hagi și a partenerei sale, Elena, să se vadă doar la Antenă. Este vorba de nici mai mult, nici mai puțin de 350.000 de euro, fiind cea mai mare sumă din istoria televiziunii pentru exclusivitatea unei nunți, potrivit sportpesurse.ro.

Inițial, Gică Hagi nu a fost deloc încântată de ideea de a transforma nunta fiului său într-un reality-show, însă, la insistențele lui Gică Popescu, „Regele” s-a lăsat convins să accepte banii oferiți de postul TV. În cele din urmă, familia Hagi a semnat acordul cu Antena 1, transformând, astfel, evenimentul într-o afacere profitabilă.

Chiar dacă mirii le-au interzis invitaților să posteze imagini de la eveniment pe rețelele sociale, unii au încălcat această regulă. Pavel Bartoș, care a prezentat evenimentul, Ilie Dumitrescu, fostul coleg al lui Gică Hagi, sunt doar câțiva care au decis să le arate și fanilor unele momente de la eveniment.

Dansul mirilor, Ianis și Elena Hagi, dar și al părinților atât de emoționați, Gheorghe și Marilena Hagi, pe atât de emoționantul vals cântat chiar de Smiley! Casă de piatră , dragii mei! Sănătate și tare multă fericire, la bine și la greu!”, a scris Pavel Bartoș, pe rețelele sociale.