- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Asigurări de 1 milion de euro de la Hidroelectrica. Cine sunt românii care pot beneficia de bani

25 Jul, 10:18 • Bugiu ⁠Ana Maria
Hidroelectrica vrea să cumpere asigurări de sănătate de peste 1,2 milioane de euro. Câți angajați vor beneficia de această achiziție?
Asigurări de 1 milion de euro de la Hidroelectrica. Cine sunt românii care pot beneficia de bani

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie electrică din România, care a bugett aproximativ 1,2 milioane de euro pentru achiziționarea de servicii de asigurări voluntare de sănătate. Contractul de asigurare urmează să fie semnat pentru doi ani, potrivit profit.ro.

Te-ar putea interesa și: Vești proaste pentru clienții Hidroelectrica! Plata online prin aplicația iHidro se amână. Compania vrea o nouă licitație pentru acest serviciu

foto: hidroelectrica

Hidroelectrica vrea să cumpere asigurări de sănătate de peste 1,2 milioane de euro

Compania de stat susține că viitoarea poliță va acoperi 4.000 de salariați, iar ofertele vor fi deshise abia în a doua parte a lunii august. Potrivit caietului de sarcini al procedurii de atribuire, asigurările se vor extinde pe o perioadă de doi ani.

„Obiectul procedurii de atribuire este incheierea unui acord cadru de asigurare voluntară suplimentară de sănătate prin care se vor emite maxim 2 polite de asigurare voluntară de sănătate (cod CPV 66512210-7), care să acopere toti angajații Hidroelectrica, inclusiv membrii Directoratului, pentru o perioadă de 2 ani.

În baza acestui acord cadru se vor încheia 2 contracte subsecvente cu o durata de 12 luni fiecare, conform cerințelor din caietul de sarcini nr. 67542/19.06.2024; Cantitățile minime/maxime ale acordului -cadru sunt minim 1 polita( aferenta unui contract subsecvent) maxim 2 polite.

Numărul minim/maxim de asigurați /polita este conform Caiet de sarcini Nr. 67542/19.06.2024 în conformitate cu prevederile art. 172 alin. (2) din Legea 99/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, Entitatea Contractanta stabileste termenul limita pana la care operatorii economici pot transmite in SEAP solicitari de clarificari cel tarziu in a 16 a zi inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

Entitatea Contractantă va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitărilor de clarificări – in a 11-a zi înainte de termenul limită stabilit prin Anuntul de participare pentru depunerea ofertelor.

Se va răspunde doar la solicitările de clarificari adresate de operatorii economici in termenul limita enunat anterior. Operatorii economici interesați de acestă procedura pot solicita clarificări privind documentația de atribuire pana cel tarziu la termenul precizat mai sus.

Nu sunt acceptate clarificari dupa data precizata anterior”, potrivit caietului de sarcini al procedurii de atribuire.

Te-ar putea interesa și: Anunțul momentului pentru românii care au investit în Hidroelectrica! Care este ultima zi în care pot cumpăra acțiuni cu un randament de 10%