- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Aurora Multimarket cucereşte România. Unde sunt deschise magazinele cu preţuri începând de la 1 leu

01 Jul, 17:36 • Cornel Ghimeșan
Aurora Multimarket, un retailer ucrainean, și-a consolidat prezența în România, ajungând la al optulea magazin deschis în țară. Noua locație din Târgu Frumos, pe Bulevardul Cuza Vodă, Bloc 7-8-9, a fost inaugurată pe 20 iunie 2024, atrăgând deja atenția consumatorilor datorită prețurilor incredibil de mici, începând de la doar 1 leu.
Aurora Multimarket cucereşte România. Unde sunt deschise magazinele cu preţuri începând de la 1 leu

Aurora Multimarket cucereşte România. Aurora Multimarket a devenit rapid preferatul românilor datorită gamei variate de produse disponibile la prețuri extrem de accesibile. Magazinul oferă articole de sezon, jucării, cadouri, alimente, produse de îngrijire personală, detergenți, și accesorii pentru baie și bucătărie. Acest model de afaceri a generat un interes semnificativ în rândul consumatorilor, datorită accesibilității financiare și diversității produselor, scrie bugetul.ro.

Aurora Multimarket a deschis un nou magazin

„Am deschis primul magazin Aurora Multimarket din Târgu Frumos! Produse începând de la DOAR 1 leu! Începând de astăzi, 20 iunie, suntem mai aproape de tine. Ne găsești și în Târgu Frumos, Bulevardul Cuza Vodă, Bloc 7-8-9. Program de funcționare: Luni-Vineri: 08:00 – 20:00, Sâmbătă: 08:00 – 18:00, Duminică: 08:00 – 16:00 Vino să descoperi o gamă variată de produse accesibile pentru casa și sufletul tău! Fie că ai nevoie de produse de sezon, jucării sau cadouri, alimente, articole de îngrijire personală, de menaj și detergenți, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie și bucătărie, toate la prețuri foarte avantajoase, începând de la DOAR 1 leu”, a fost anunțul reprezentanților Aurora.

Citeşte şi: Piețele din România, lovite de scumpiri. În ce piață din București există cele mai mari prețuri

CEO-ul Aurora, Taras Panasenko, a dezvăluit planurile ambițioase ale companiei de a deschide peste 10 magazine în România până la sfârșitul anului 2024, cu intenția de a extinde rețeaua de retail la sute de noi locații, inclusiv în Republica Moldova. Noul format al magazinelor, care se extinde pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, este testat pentru a oferi o experiență de cumpărături mai amplă și mai confortabilă, comparativ cu unitățile existente care au o medie de 150 de metri pătrați. „Testăm un nou format, magazine de circa 400 de metri pătrați. Media suprafeței unităților de până acum ajunge la 150 de metri pătrați”, a declarat Taras Panasenko.

Citeşte şi: Lovitură de la ANAF pentru românii cu venituri nedeclarate. Impozitul pe venit se majorează de astăzi, 1 iulie

Aurora Multimarket a reușit să se impună pe piața românească prin ofertele sale atractive, reușind să atragă un număr mare de clienți fideli. Extinderea rapidă și planurile ambițioase de creștere indică un potențial semnificativ de dezvoltare pe piața locală. Prețurile accesibile și varietatea de produse fac din Aurora Multimarket o destinație preferată pentru cumpărături economice.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult