- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

5 metode accesibile prin care poți câștiga bani online

19 Aug, 23:47 • Stefan Simion
Pandemia ne-a învățat că se poate munci eficient chiar și din confortul propriei locuințe. Odată încheiată această perioadă, mulți angajatori le-au permis în continuare salariaților să muncească de acasă, iar alții au adoptat sistemul hibrid.
5 metode accesibile prin care poți câștiga bani online

Așa se face că, în ziua de azi, mențiunile „remote” sau „hibrid” în anunțurile de angajare atrag mult mai mulți candidați decât cele în care se menționează că „activitatea se desfășoară la sediul firmei”.

Tot după pandemie, mulți români, în special tineri, au descoperit că pot face ușor bani online, fără să mai fie nevoit să se deplaseze la un loc de muncă și fără să dea raportul unui șef. Accesul la internet și un strop de ingeniozitate și creativitate sunt suficiente pentru a câștiga lunar sume frumoase.

Fie că ești un profesionist calificat care caută o oportunitate cu normă întreagă sau cineva care dorește să câștige niște bani în plus în timpul liber, soluții există pentru fiecare categorie.

5 metode accesibile prin care poți câștiga bani online

Iată, în rândurile următoare, cele mai accesibile 10 moduri de a face bani online:

Marketingul afiliat. Afiliații sunt surse care trimit trafic către ține și pot fi bloggeri, publisheri, vloggeri, specialiști PPC și oameni care dețin diverse site-uri de conținut sau domenii legate de comerț. Ai nevoie doar de un blog propriu în care vei scrie articole, iar în articole vei face trimitere către produse care fac parte din programul tău de afiliere. De fiecare dată când un cititor al blogului accesează un link de afiliere și cumpără un produs, vei primi un comision. Pentru această metodă de a face bani online este necesar să ai deja o baza de cititori fideli, potrivit agerpress.ro

Freelancing-ul necesită o serie de abilități solicitate, cum ar fi design grafic sau scris independent. În ajutorul freelancerilor vin site-uri și aplicații mobile precum Upwork sau Fiverr, pe aceste platforme fiind înscriși clienți care postează proiecte care trebuie finalizate. În zona de freelancing, vei concura cu alți freelanceri pentru a finaliza respectivele proiecte.

Citeste si Înșelătoria cu pachete nesolicitate, ultima găselniţă a hoţilor online. Atenţie la comenzile de pe Amazon, Shein sau Aliexpress

Influencing-ul este preferat de cei tineri. De mare ajutor este carisma, dar și abilitatea de a vorbi fluent și de a fi convingător. Un influencer postează regulat conținut pe platforme precum Instagram, Twitch, Facebook și TikTok. Odată construită audiența, poți face publicitate acelor mărci ale căror produse le cunoști deja și ai încredere în ele, astfel încât să le recomanzi și altora.

Un podcast este o modalitate accesibilă și plăcută de a face bani. Multe vedete au, în zilele noastre, propriile podcasturi. În cadrul podcasturilor, trebuie să intervievezi oameni interesanți și să abordezi subiecte pe care le stăpânești. Pentru producția unui podcast nu vei primi bani, dar vei stabili oferte de publicitate cu diverse mărci și vei difuza reclame în mijlocul emisiunii.

Un magazin online este, de asemenea, o metodă la îndemâna oricui de a face bani, chiar și la îndemâna celor care nu au abilități antreprenoriale. Conducerea unui magazin online necesită bani pentru a începe și, desigur, un site web. Având o conexiune la internet și o pasiune pentru a începe o afacere mică, poți crea un magazin online pe platforme precum Etsy, Shopify, eBay, Facebook Marketplace și chiar Craigslist. Următorul pas este să obții un nume de domeniu unic și să creezi un cont AdSense pentru a începe marketingul. În timp, poți câștiga destul de bine, mai ales după ce vei primi recomandări de la clienți mulțumiți.

Citeste si Curăţenie pe Booking şi Airbnb. Cazarea „la negru”, în atenţia autorităţilor, înscrierea pe platforme online va fi mai strictă

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult