- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bani pentru elevii care promovează examenul de Bacalaureat cu nota 10! Gestul uimitor al unui cunoscut om de afaceri din România

01 Jul, 08:52 • Fundeanu Madalina
Un om de afaceri român răsplătește elevii care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat! Câți bani vor primi tinerii din partea acestuia.
Bani pentru elevii care promovează examenul de Bacalaureat cu nota 10! Gestul uimitor al unui cunoscut om de afaceri din România

Un controversat om de afaceri din România a făcut un gest care a uimit pe toată lumea. Bărbatul a anunțat pe rețelele de socializare că va acorda bani tuturor elevilor care vor reuși să obțină nota 10 la examenul de Bacalaureat. Conform acestuia, numărul absolvenților cu nota maximă poate să fie oricât de mare, căci la final toți se vor bucura de primi suma promisă, scrie România TV.

Un om de afaceri român răsplătește elevii care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat! Câți bani vor primi tinerii din partea acestuia

Paul Nicolau Pescobar dorește să-i încurajeze pe elevi să obțină nota maximă la examenul de Bacalaureat și să învețe. Patronul de la Taverna Racilor nu ține cont de bani. El a promis că va scoate mii de euro din buzunar pentru elevii care promovează Bacalaureatul cu nota 10.

Luni, pe data de 1 iulie, încep probele scrise la Bacalaureat 2024. Absolvenții de liceu vor susține primul examen la Limba și Literatura Română, urmând ca pe 2 iulie să se prezinte la proba obligatorie a profilului sau specializării. Rezultatele vor fi afișate pe 8 iulie, iar în intervalul 9 – 11 iulie se vor putea depune contestațiile, în situația în care sunt nemulțumiți de notele primite.

Ai mai putea citi: Tinerii români își iau viața în propriile mâini după ce termină liceul. Mulți aleg să părăsească România pentru a studia și munci în alte țări

examenul de bacalaureat
Bacalaureat 2024

În acest context, Paul Nicolau a decis să facă un gest primit cu bucurie de absolvenții de liceu care vor promova bacalaureatul cu nota 10. Controversatul om de afaceri a promis că va oferi 100 de euro oricui reușește să ia nota 10 la examenul maturității, indiferent de numărul elevilor.

„Facem așa: cine ia 10 la Bac are 100 de euro de la mine. Toți care iau 10 din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide, cu învățătură că asta e cheia succesului… una din ele. Cartea e sfântă. Spor la învățat, copii!”, a spus Paul Nicolau într-un videoclip pe rețelele sociale.

Internauții au fost uimiți de inițiativa lui Pescobar. În secțiunea de comentarii a videoclipului postat recent de afacerist, mai multe persoane au lăsat mesaje de laudă și încurajare la adresa acestuia.

„Ești TOP, nu a mai făcut nimeni ceva atât de subtil și sunt sigur că o să aibă un impact deosebit. Felicitări!”/ „E prima dată când îți scriu și te felicit pentru inițiativă! Jos pălăria, omule!”/ „Pescobar președinte! Are omul creier, nu glumă.” / „Cea mai tare inițiativă! Succes!”/ „Felicitări pentru inițiativa frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Vezi și: Ghidul pentru admiterea la liceu 2024. Cum se completează opțiunile în fișele de înscriere și cum funcționează algoritmul de repartizare