- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bani pentru sportivii români de la Jocurile Olimpice. Suma virată de Loteria Română pentru finanţarea echipei olimpice

07 Aug, 19:56 • Preda Silvia
Loteria Română a virat bani către Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) pentru susţinerea echipei olimpice a României.
Bani pentru sportivii români de la Jocurile Olimpice. Suma virată de Loteria Română pentru finanţarea echipei olimpice

Loteria Română

anunță că a virat 1,5 milioane de lei către Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) pentru susţinerea echipei olimpice a României.

În cursul lunii mai 2024, Loteria Română a lansat lozul Team Romania în scopul susţinerii echipei olimpice a României la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 şi în cursul acestei săptămâni a virat suma respectivă în scopul asigurării finanţării Echipei Olimpice a României.

Loteria Română a virat 1.500.000 de lei către Comitetului Olimpic și Sportiv Român pentru susținerea Echipei Olimpice a României

Citește și: Loteria Română lansează Lozul Magnific! Poți câștiga premii în valoare de 40,85 milioane lei

Lozul Team România a oferit şansa tuturor românilor de a contribui la finanţarea echipei olimpice a României şi de a sprijini astfel eforturile sportivilor noştri în această competiţie mondială, ca premisă pentru promovarea sportului şi a imaginii României în lume.

Loteria Română

Vânzarea lozurilor Team Romania într-un timp record confirmă faptul că acest proiect a fost unul de mare succes şi doresc să mulţumesc tuturor celor care s-au implicat activ şi, totodată, tuturor românilor care au înţeles că în acest mod pot să fie alături de Echipa Olimpică a României”, a declarat directorul general al Loteriei Române, Ionuţ-Valeriu Andrei.

Loteria Română a fost înfiinţată în anul 1906 cu scopul de a crea fondurile necesare finanţării obiectivelor de interes public naţional.

Loteria Română sprijină sportul românesc

Sportul românesc, atât de masă cât şi de performanţă, este unul dintre domeniile care beneficiază de sprijinul Loteriei Române, scrie loto.ro.

Vezi și: Reportul pentru categoria I la Loto 6/49 depăşeşte 3 milioane de euro. Duminică au loc noi trageri